Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck

~~klucznick niezalogowany
15 września 2017r. o 9:48
uchodzcy pięknie powiedziane,muzełmańscy mordercy i gwałciciele w sile wieku 25 l do 35l mężczyzni,a gdzie są kobiety?i dzieci?starcy?dlaczego do europy napływaja młodzi i silni mężczyzni?a skąd biedny afrykańczyk wziął pieniądze na podróż ?i smartfona?ciuchy ?jedzenie?kto za to płaci ?kto tym steruje?a kto steruje napływem ukraińców?polacy wyrzucani są z pracy ,a na jego miejsce jest wstawiany ukrainiec/ka.to nie jest napływ uchodzców?bo co bo oni pracują?niszczą nasz rynek pracy.ja omijam sklepy gdzie obsługują uchodzcy ze wschodu.już nie długo sklepikarzu nie będziesz miał klientów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~. niezalogowany
15 września 2017r. o 9:53
ukrainców to jest od groma. Sam byłem świadkiem jak w polo markecie kierowniczka kazała ukraińce ,,coś" robić z produktami. Nie napiszę, co bo mnie zapiórowa do sądu pośle przez brak dowodów, a na pierdoły nie mam czasu.
~~. niezalogowany
15 września 2017r. o 9:56
ważne, że ja widziałem
~~. niezalogowany
15 września 2017r. o 10:02
http://www.sadistic.pl/dzial-warzywny-vt457601.htm
~~... niezalogowany
15 września 2017r. o 10:58
o to najlepsze z tego co ostatnio widziałem. Macie postępowe feminazistki, przeklęci lewacy, nowocześni i popaprańcy. tego chcecie? marcinka m. to nawet nie pytam, bo jemu taka czarna knyga się marzy, może staremu też.
http://www.sadistic.pl/malpie-figle-przed-kamera-vt457588.htm
~~Tedd niezalogowany
15 września 2017r. o 15:10
I co na to falco? olO?
Zwolennicy P atologi O bywatelskiej?? Chciecie takich bambusów za ścianą??
~~pis do dymisji niezalogowany
15 września 2017r. o 15:18
To ze falco nie popiera neokomuchów pisowskich nie oznacza że chciałby uchodźców.
Dajecie się zmanipulować pisowskiej obłudzie.
~~ niezalogowany
15 września 2017r. o 15:33
a myślisz że politycy platformy tak prywatnie chcą uchodźców? nie, oni muszą to mówić bo są na pasku bo są na pasku Merkel, Sorosa i całej postępactwa, z resztą to jest ten sort który sprawy przyszłości kraju ma tak naprawdę w d.upie.... to samo falco, może i nie chce uchodźców, ale to taka k·rwa że za parę srebrników będzie krzyczał że ich kocha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.