Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck
~~klucznick niezalogowany 15 września 2017r. o 9:48
uchodzcy pięknie powiedziane,muzełmańscy mordercy i gwałciciele w sile wieku 25 l do 35l mężczyzni,a gdzie są kobiety?i dzieci?starcy?dlaczego do europy napływaja młodzi i silni mężczyzni?a skąd biedny afrykańczyk wziął pieniądze na podróż ?i smartfona?ciuchy ?jedzenie?kto za to płaci ?kto tym steruje?a kto steruje napływem ukraińców?polacy wyrzucani są z pracy ,a na jego miejsce jest wstawiany ukrainiec/ka.to nie jest napływ uchodzców?bo co bo oni pracują?niszczą nasz rynek pracy.ja omijam sklepy gdzie obsługują uchodzcy ze wschodu.już nie długo sklepikarzu nie będziesz miał klientów.
ukrainców to jest od groma. Sam byłem świadkiem jak w polo markecie kierowniczka kazała ukraińce ,,coś" robić z produktami. Nie napiszę, co bo mnie zapiórowa do sądu pośle przez brak dowodów, a na pierdoły nie mam czasu.
o to najlepsze z tego co ostatnio widziałem. Macie postępowe feminazistki, przeklęci lewacy, nowocześni i popaprańcy. tego chcecie? marcinka m. to nawet nie pytam, bo jemu taka czarna knyga się marzy, może staremu też.
http://www.sadistic.pl/malpie-figle-przed-kamera-vt457588.htm
a myślisz że politycy platformy tak prywatnie chcą uchodźców? nie, oni muszą to mówić bo są na pasku bo są na pasku Merkel, Sorosa i całej postępactwa, z resztą to jest ten sort który sprawy przyszłości kraju ma tak naprawdę w d.upie.... to samo falco, może i nie chce uchodźców, ale to taka k·rwa że za parę srebrników będzie krzyczał że ich kocha
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.