Ilu uchodźców powinien przyjąć powiat bolesławieck
~~taka 30+ niezalogowany 18 września 2017r. o 21:01
No to jeden plus kontra kilka minusów to jest coś i mówi samo za siebie po której stronie barykady powinieneś być.Niech zgadnę..ten plus to to,że utarliby nos kościołowi.Na złość mamie odmroże sobie uszy.Ja tam za kościołem nie jestem ale bez przesady jak by to powiedział Pawlak-wróg ale swój...chociażby wróg to też za dużo powiedziane poprostu nie przepadamy za sobą.
zajrzyj także na www.antydotum.pl ....Oni rządzili Polską .. Jest to nowa wersja poszerzona o wybitnego chama Niesiołowskiego którego mi tu brakowało...
flacon-falco to tuman, szkoda dla niego czasu :)
http://fakty.interia.pl/swiat/news-prawnicy-bundestagu-decyzja-merkel-bez-podstaw-prawnych,nId,2444398
~~Tak powinno wyglądać... niezalogowany 24 września 2017r. o 6:55
"Tak powinno wyglądać referendum!
- NIE
- TAK, to mój adres:
ulica, numer domu, mieszkania......
kod pocztowy, miejscowość...........
A Ty jakbyś zagłosował?"
Zrodlo: Gazeta Warszawska, tygodnik
22-28.09.2917r, strona 46.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.