~~Zofija katoliczka napisał(a):~~Kamil napisał(a):falco napisał(a): zmasakrowała to się Agatka ...
a maciar? był w normalnym swoim ''stanie '' czyli po raz kolejny ''odleciał '' :D
jankesi jak czują zysk to ci w tyłek wejdą ,jak poczują że coś nie idzie po ich linii to się wypinają ...
tak będzie z ''polandią ''
tacy to jesteśmy ''cacy'' a polaczki nie doczekają zniesienia wiz :D
bo do Iraku ,Afganistanu czy Syrii nie są potrzebne
znasz historię powstania West Point?
raczej nie ale znakomicie znasz ''prawdę '' o ''brzozie smoleńskiej '' ;)
Nie wiem kim jesteś ale w tej chwili masz na bolec.info 20698 postów. Jeśli na każdy z nich poświęciłeś zaledwie 3 minuty to samo pisanie tutaj pochłonęło 1034 godziny Twojego życia. Odpowiadasz na każdy niemal temat jak widzę więc, zakładam że zanim napiszesz jakiegokolwiek posta to przeglądasz forum przez powiedzmy 5 minut. To daje razem 20698 postów x 3 min x 5 min = 310 470 minut. Czyli 5174 godziny Twojego życia w 100% tutaj. A to chyba nie jest jedyne forum i strona internatowa nad którą "czuwasz"?
Musisz mieć bardzo, bardzo nudne życie mając tyle wolnego czasu...
Prawdopodobnie w przeciwieństwie do Ciebie dużo pracuję, sporo zarabiam, mam rodzinę i dzieci i mam o co i dla kogo walczyć o bezpieczeństwo. Dlatego mnie osobiście cieszy wystąpienie i słowa człowieka, który jest w chwili obecnej przedstawicielem najpotężniejszej armii i gospodarki świata. Nie tylko dał nam poczucie bezpieczeństwa ale też uszanował naszych bohaterów, naszą tożsamość i kulturę o której chyba nic niestety nie wiesz.
Idź do pracy bo za dużo masz czasu człowieku...
Powiedz co ciebie to obchodzi.Jego życie,jego posty, jego czas.
Masz co chciałeś,ciesz się i daj żyć innym tak jak oni chcą.
Wystarczy chwila i nie będziesz miał pracy,pieniędzy,rodziny,dzieci.
Więc nie kozacz.
~~ napisał(a): Wystapienie Trumpa bylo skandaliczne. Nie wspomnial ani Rzeplinskiego, ani TK, ani GW, ani TWN, ani Schetyny, ani Petru, ani Lubnauer, a szczegolnie nie wspomnial Szczerby. Sadze, ze mogl rowniez wymienic Michnika i wielkiego bylego ministra spraw zagranicznych, Sikorskiego, ktory nie zdazyl wyrznac wata(c)hy.
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):~~ napisał(a): Wystapienie Trumpa bylo skandaliczne. Nie wspomnial ani Rzeplinskiego, ani TK, ani GW, ani TWN, ani Schetyny, ani Petru, ani Lubnauer, a szczegolnie nie wspomnial Szczerby. Sadze, ze mogl rowniez wymienic Michnika i wielkiego bylego ministra spraw zagranicznych, Sikorskiego, ktory nie zdazyl wyrznac wata(c)hy.
Ale powiedział Sikorski prawdę teraz ...y będą robić Amerykańcom ,,LASKĘ''Cała ta maskarada to powielenie z przed lat przyjazdu Breżniewa do PRL.
Zastosowana autokorekta