Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkaj się z Donaldem Trumpem
~~Zgniłozielony Kosmos niezalogowany
12 godz. 26 min. temu
warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...

to nadzwyczaj niebezpieczny typ ...od Kima poprzez Władimira uważam go za kogoś najbardziej nieobliczalnego ...
teraz ''dając czas'' do soboty na uwolnienie zakładników przetrzymywanych przez Hamas , ostrzega (?) że jeśli nie to ''rozpęta piekło'' dając ''pejsiatym'' tym samym ''zielone światło'' na zerwanie i tak cieniutkiego rozejmu...
nie precyzuje komu to ''piekło '' sprawi ale jestem przekonany że ponownie najbardziej na tym ucierpią cywile...

co do Europy - tego typa Europa dopiero pozna do czego jest zdolny...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
12 godz. 21 min. temu
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...

to nadzwyczaj niebezpieczny typ ...od Kima poprzez Władimira uważam go za kogoś najbardziej nieobliczalnego ...
teraz ''dając czas'' do soboty na uwolnienie zakładników przetrzymywanych przez Hamas , ostrzega (?) że jeśli nie to ''rozpęta piekło'' dając ''pejsiatym'' tym samym ''zielone światło'' na zerwanie i tak cieniutkiego rozejmu...
nie precyzuje komu to ''piekło '' sprawi ale jestem przekonany że ponownie najbardziej na tym ucierpią cywile...

Szacun ,ale ty się musisz kurevsko nudzić , że ci się chciało tyle grzebać.?
~~alka niezalogowany
12 godz. 14 min. temu
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...

Nudzą się na tych szkoleniach w Moskwie
~~Wielbłądza Szydlica niezalogowany
12 godz. 2 min. temu
Ale ten wyjazd był już kilka lat temu
10 godz. 34 min. temu
~~Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...

absolutnie się nie nudzę...
mam co nie co do zrobienia ale wiesz...
kawka ,kreślenie kuponów do STS-u ,teraz czekam na fachowców od tego i owego...
mam czas-emeryturka więc luzik...;D
a grzebać za czymś nie muszę bo pamięć mam niezła a temat chociaż sprzed lat warto przypomnieć skoro ''zaczesaniec'' wrócił do ''białego domku''

aproposik- wiesz że w Brzezince też stał ''biały domek''?...zamordowano tam około 150 tysięcy Żydów ...
ciekawa analogia...
~~umorusany czajnik niezalogowany
3 godz. 56 min. temu
Setki tysięcy Ukrainców i Rosjan zginęło przez wybujałe ambicje hitlerka z Kremla a ten ciągle żyje okrucieństwem Trumpa.
1 godz. 32 min. temu
no i sprawa się ''rympła''...
jakiś tydzień czy dwa wstecz pisałem że w końcu Ukraina doświadczy powtórki z Planu Marshalla i jest...
właśnie ''zaczesaniec'' oznajmił ze czas na spłaty za ''POMOC'' jakiej udzielały...
ile to ma kosztować? ..ano 500 miliardów dolarków w '' metalach rzadkich'' ...
i co? ...ukraiński ''shreku'' nie ma nic przeciw a nawet jest za tym ...

teraz widzicie ''poloczki'' jak się powinno grać ?...Niemcy podpisują już kontrakty na odbudowę zniszczonych i budowę nowych zakładów czy osiedli mieszkaniowych a Polska?
ogólnie mówiąc - jest w ''czarnej dupie'' bo zamiast kontraktów dostanie kolejny milion lub więcej nachodźców drących mordy- dejta,dejta...
~~Jurek niezalogowany
1 godz. 24 min. temu
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): no i sprawa się ''rympła''...
jakiś tydzień czy dwa wstecz pisałem że w końcu Ukraina doświadczy powtórki z Planu Marshalla i jest...
właśnie ''zaczesaniec'' oznajmił ze czas na spłaty za ''POMOC'' jakiej udzielały...
ile to ma kosztować? ..ano 500 miliardów dolarków w '' metalach rzadkich'' ...
i co? ...ukraiński ''shreku'' nie ma nic przeciw a nawet jest za tym ...

teraz widzicie ''poloczki'' jak się powinno grać ?...Niemcy podpisują już kontrakty na odbudowę zniszczonych i budowę nowych zakładów czy osiedli mieszkaniowych a Polska?
ogólnie mówiąc - jest w ''czarnej dupie'' bo zamiast kontraktów dostanie kolejny milion lub więcej nachodźców drących mordy- dejta,dejta...

Janusz , kiedy ty zmądrzejesz , twojego Putina to 3 dniowa operacja specjalna nic nie kosztuję, prawda ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza