~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...
to nadzwyczaj niebezpieczny typ ...od Kima poprzez Władimira uważam go za kogoś najbardziej nieobliczalnego ...
teraz ''dając czas'' do soboty na uwolnienie zakładników przetrzymywanych przez Hamas , ostrzega (?) że jeśli nie to ''rozpęta piekło'' dając ''pejsiatym'' tym samym ''zielone światło'' na zerwanie i tak cieniutkiego rozejmu...
nie precyzuje komu to ''piekło '' sprawi ale jestem przekonany że ponownie najbardziej na tym ucierpią cywile...
co do Europy - tego typa Europa dopiero pozna do czego jest zdolny...
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...
to nadzwyczaj niebezpieczny typ ...od Kima poprzez Władimira uważam go za kogoś najbardziej nieobliczalnego ...
teraz ''dając czas'' do soboty na uwolnienie zakładników przetrzymywanych przez Hamas , ostrzega (?) że jeśli nie to ''rozpęta piekło'' dając ''pejsiatym'' tym samym ''zielone światło'' na zerwanie i tak cieniutkiego rozejmu...
nie precyzuje komu to ''piekło '' sprawi ale jestem przekonany że ponownie najbardziej na tym ucierpią cywile...
Szacun ,ale ty się musisz kurevsko nudzić , że ci się chciało tyle grzebać.?
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): warto przypomnieć temat o ''zaczesańcu'' i tym kim ten podżegacz wojenny był i jest nadal ...
Szacun ,ale ty się musisz kurevsko nudzić , że ci się chciało tyle grzebać.?
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): no i sprawa się ''rympła''...
jakiś tydzień czy dwa wstecz pisałem że w końcu Ukraina doświadczy powtórki z Planu Marshalla i jest...
właśnie ''zaczesaniec'' oznajmił ze czas na spłaty za ''POMOC'' jakiej udzielały...
ile to ma kosztować? ..ano 500 miliardów dolarków w '' metalach rzadkich'' ...
i co? ...ukraiński ''shreku'' nie ma nic przeciw a nawet jest za tym ...
teraz widzicie ''poloczki'' jak się powinno grać ?...Niemcy podpisują już kontrakty na odbudowę zniszczonych i budowę nowych zakładów czy osiedli mieszkaniowych a Polska?
ogólnie mówiąc - jest w ''czarnej dupie'' bo zamiast kontraktów dostanie kolejny milion lub więcej nachodźców drących mordy- dejta,dejta...