Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkaj się z Donaldem Trumpem
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 lutego 2025r. o 15:10
''USA chce narzucić Ukrainie i europejskim sojusznikom warunki porozumienia, które wynegocjuje z Putinem nad ich głowami, a następnie kraje UE będą odpowiedzialne w całości za wsparcie militarne dla Kijowa po to, by Rosja nie złamała zawieszenia broni i nie wznowiła inwazji. ''

no i co naiwni ''poloczki''?
po tym jak zachowują się ''nasze'' władze wniosek jest jeden...jako państwo przyzwyczajeni jesteśmy do ''dymania'' ...;D
bez tego nie potrafimy funkcjonować...
to samo z Polakami jako narodem...kiedyś ''dymali '' nas ''ruskie'' teraz ''yankee'' i nic się nie zmieniło...;D
po prostu to jest nasza ''narodowa'' dewiza...HAHAHAHA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18 lutego 2025r. o 15:20
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): chcesz kopię swojego pochwalnego postu?

Tak chcę kopię mojego wpisu.

PROSZĘ BARDZO KRĘTACZU...CIEKAWE COTERAZ WYMYŚLISZ...;D

14240 M21W2 ................................................................
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowa dracena napisał(a)

Przemku nie rozumiem Ciebie co chcesz zyskać bezczelnie atakując ludzi Wolności i Solidarności , mnie nie przeszkadzają Twoje komentarze o rządzie PiS , jest to Twoje prawo jakiego nie miałeś w latach o których wspomniałem .
Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .
14240
M21W2
18 lutego 2025r. o 15:23
~~stary bolecnauta napisał(a): No i Lucjan zgaszony niczym kiep w popielniczce. ;]
A ten jego Jurek taki tu był Urek-Burek a został tylko Burek. ;]

Na czym opierasz swoją ocenę Lucjana , co takiego napisał Jaś - minowiec , pisze tak od lat do każdego , tłumaczy się
jak przedszkolak - " to nie ja prose pani sarpałem ze włosy Kaśkę i Baśkę , to one mnie sarpały ."
18 lutego 2025r. o 15:24
przeczytaj ....i zanim cokolwiek odpiszesz pomyśl o ile potrafisz ...
ja teraz śmigam jeszcze raz do STS-u bo kumpel czeka...
14240
M21W2
18 lutego 2025r. o 15:44
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Zajmij się swoją aferą czajnikowa , ostrzegałem i prosiłem , skończ z wycieczkami osobistymi , oszuście , jak pisałeś oszczerstwa o fuszerkach Janusza milczałem wiedząc że kłamiesz , przypomnę Tobie tylko jedno co mówiłeś - Janusz to dobry fachowiec , wywaliłem Sp. Piotra bo był bardzo niesolidny , spaprał mi robotę , pokazywałeś pokoje w których Janusz zrobił solidne poprawki .

Dałeś dowód że nie wiedziałem nic o jego aferze czajnikowej (Zajmij się swoją aferą czajnikowa ) , w dalszej części wpisu
są informacje PanaM o twojej i pracy , chwalił ciebie , napisałem to co wiedziałem od niego .
Jak po kilku miesiącach napisał o twoich fuszerkach byłem zaskoczony , napisałem co wiedziałem od niego pokazując
kim jest , takim samym oszczercą jak ty .

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 15:44:

P.S. -Napisałem też że PanM kłamie , nie wiem tylko czy kłamał o twoich fuszerkach czy kłamał chwaląc ciebie .
Teraz uznałbym że " nie chwali się dnia przed zachodem słońca " , poznał fuszerkę po jakimś czasie jak tynki zaczęły odpadać .
~~Rafał niezalogowany
18 lutego 2025r. o 15:55
Gardzę tym kolorowanym matołem.
14240
M21W2
18 lutego 2025r. o 16:12
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): PROSZĘ BARDZO KRĘTACZU...CIEKAWE COTERAZ WYMYŚLISZ...;D

Ja nie będę pytał co ty wymyślisz pisząc OSZCZERSTWA i OBELGI w stosunku do mnie , przypomnę FAŁSZYWE OSKARŻENA o danych osobowych , 23 razy pisałeś o stu procentowej pewności że to ja je podałem nie mając
żadnych dowodów - OSZCZERCO .
Dlaczego o nic nie pytam , wiem co odpowiesz " przedszkolaku " lub " bleblusiu " jak to kiedyś ciebie na forum nazywano , lata mijają a ty jak byłeś tak jesteś " bleblusiem " .

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 16:12:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): MASZ TAK MARNY ŻYWOT ŻE ŻYCIE INNYCH CIĘ INTERESUJE...

TO ZOSTAWIĘ BEZ KOMWNTARZA - PISAĆ O TOBIE HIPOKRYTA to zbyt mało , w polskim języku brak słów
na określenie takich jak ty plotkarzy włażących ŻYCIE INNYCH z brudnymi buciorami to zbyt łagodne określenie .

~~Szarobrązowy Orlik niezalogowany
18 lutego 2025r. o 16:17
~~Haha napisał(a): Angielska armia nie zapełniła by stadionu,Francuska podobnie ,mają tylko 250 czołgów , Niemiecka armia jeszcze słabsza od słabiutkiej Polskiej ,mogą sobie tylko poszczekać .Putin mówił 1000 razy był by głupi jak noga od stołu gdy by miał atakować Europę ,po co mu taki tęczowy dom wariatów ,tylko wtedy gdy oni jego zaatakują to tak im odpowie że będą tak zwiewać że się zatrzymają na wyspach Galapagos .A oni co 3 tygodnie ujawniają swój TAJNY plan że wyślą wojsko na ukrainę ,Są śmieszni i żałośni

100/100
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo