~~Trump napisał(a): Nawet komuna miała więcej taktu !
To PiS-owskie buractwo nie cofnie się dobrowolnie przed niczym.
~~Trump napisał(a): Nawet komuna miała więcej taktu !
To PiS-owskie buractwo nie cofnie się dobrowolnie przed niczym.
~~ napisał(a):~~Trolla napisał(a):A skąd taka wiedza? Czy patrzysz na innych przez swój pryzmat?a może Ty wróżbita Maciej jesteś? tak ogólnie stan Twojego umysłu będzie wyzwaniem dla psychiatrów. Choć w sumie Trump i Kaczyński to akurat Ci pasują , w końcu możesz czcić aż dwa słońca narodu a jak wliczysz Rydzyka to nawet trzy, tylko czy Twój kręgosłup to wytrzyma :P~~ napisał(a): Huraa ,wraca komuna w najlepszym wydaniu,młodzież z bojówek PiS będzie machała goździkami , będą przemówienia i wiwaty rozentuzjazmowanego tłumu.
A główka nie boli? :D :D :D :D :P
Tęsknisz za swoimi, tj. za komunistami?
Wystarcz, że twoi dziadkowie we Lwowie kwiatami witali Hitlera. :P
~~obywatel napisał(a):
wstyd mi za, kaczyńskiego i pisowski rząd. Mam nadzieję że prezydent USA się z nimi nie spotka bo narobią siary.
~~Wstydź się! napisał(a):~~obywatel napisał(a):
wstyd mi za, kaczyńskiego i pisowski rząd. Mam nadzieję że prezydent USA się z nimi nie spotka bo narobią siary.
Powinieneś się wstydzić ! Ale nie za PiS !
Za tych wszystkich prokuratorów i sędziów, którzy nie mają ani rozumu ani pamięci zeznając przed komisją!
Gdzie byłeś, jak POprzednicy doprowadzali do bankructwa kolejne firmy, wszczynali setki afer bezkarnie?
http://www.piswroclaw.pl/42SukcesyPlatformyObywatelskiej-ZobaczListe-206,news.html
Gdzie byłeś jak zadłużyli kraj na BILION?
Gdzie byłeś jak ukradli 150 mld emerytom a Rzepliński to uznał za ZGODNE Z KONSTYTUCJĄ?
Gdzie byłeś???
Powinieneś się wstydzić!