Vivd wyzej komentujacy chyba sam ma zezarty mozg przez sterydy badz nie chodzil do szkoly poniewaz nie zna poprawnej polszczyzny a ocenia ludzi nie majac pojecia co tak maprawde sie wydarzylo I ci bylo przyczyna tego zajscia
Ludzie komentujecie ta sprawe nie znajac szczegolow. Poczekajmy na jej rozstrzygniecie. Sam jestem ciekaw co z tego wyniknie. Swiadek rowniez nie musi byc osoba postronna. Prze fora najprosciej jest oczernic bezosobowo. Pozdrawiam wszystkich
~~nie rugbysta niezalogowany 11 lipca 2017r. o 16:40
a gdyby piłkarze szaleli...koszykarze, żołnierze, ministranci??? nikt z Was nie wie co tam się działo (ja też nie wiem), ale do osądzania wszyscy przed swoimi komputerkami pierwsi. skoro nie jeden z Was widział ich w akcji, to czemu bezczynnie chowałeś się i nic z tym nie zrobiłeś?? Różnica między Wami a nimi jest taka, że gdyby doszło do jakiejkolwiek sytuacji, gdzie trzeba zebrać się w grupie i coś zrobić, mówię o jakiejś klęsce typu powódź, czy nie daj Boże jakiś konflikt, to podejrzewam, że 99% "z nich" nie zastanawiałaby się ani minuty i polecieliby pomagać, a Wy dalej siedzielibyście schowani za komputerkiem. Oczywiście nie popieram nocnych burd ulicznych, ale nie osądzajcie jak nie znacie faktów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.