~~ napisał(a):~~ napisał(a): jak dotrze, że twój rząd ma cię w doopie to będziesz głośniej kwiczał od tych odrywanych :)
Ty juz miales taki rzad. Chcesz powrotu bo lubisz byc w d....pie.
~~hodowca napisał(a): Kwiczą dziady liberalno lewackie tylko dlatego że PiS chce zachować wartości narodowe i katolickie. Kwiczą bo nie żyją z tymi wartościami. I tylko dlatego kwiczą. Gdyby PiS tego nie miał na sztandarach to te dziady siedziały by cicho. To nie jest walka z PiS, to walka z naszą kulturą. Podobni, na zachodzie doprowadzają te kraje do ruiny ramię w ramię z tęczowymi i islamistami. To jest klucz do zrozumienia ich kwiku. Proste pytanie: ilu z nich jest praktykującymi katolikami? Macie swoją odpowiedź....
~~hodowca napisał(a): Prawaku, a dziecko do chrztu przezornie dałeś? W kościele raz do roku z koszyczkiem był? Odpuść sobie wstyd, hipokryto. Ktoś wam musi prawdę powiedzieć.
~~hodowca napisał(a): Prawaku, a dziecko do chrztu przezornie dałeś? W kościele raz do roku z koszyczkiem był? Odpuść sobie wstyd, hipokryto. Ktoś wam musi prawdę powiedzieć.
~~hodowca napisał(a): Ja święty nie jestem i grzeszę. To też grzech, ale ktoś musi wam w końcu prawdę powiedzieć. Padło na mnie. Jezus też pogonił batem przekupy ze świątyni. Wg was chcrzescijanie maja siedzisz cicho, albo w ogóle się nie odzywać, bo jak się odezwą to zaraz padają takie argumenty jak wasze.