Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrzu, coś się Panu pomyliło
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:21
Dlaczego teraz już 3c. co się stało?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:26
~~ napisał(a): Dlaczego teraz już 3c. co się stało?

Bo go strach obleciał ,że bezprawnie używał znaku firmowego dużej Firmy Obuwniczej ,psując jej renomę ;)
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:30
Faktycznie ludzie tutaj wiele razy pisali, że jest to ktoś z tej firmy. Aż mi się kupować u nich nie chciało.
~~3c niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:34
~~ napisał(a): Faktycznie ludzie tutaj wiele razy pisali, że jest to ktoś z tej firmy. Aż mi się kupować u nich nie chciało.

A mi czytac waszego belkotu:) Napiszcze na plakatach wyborczych iz doprowadziliscie iz ccc stal sie 3c - sukces godny burmistrzowej.

Ogolnie 3c jest szybciej
~~do ccc niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:43
~~3c napisał(a):
~~ napisał(a): Faktycznie ludzie tutaj wiele razy pisali, że jest to ktoś z tej firmy. Aż mi się kupować u nich nie chciało.

A mi czytac waszego belkotu:) Napiszcze na plakatach wyborczych iz doprowadziliscie iz ccc stal sie 3c - sukces godny burmistrzowej.

Ogolnie 3c jest szybciej

Ogólnie to żeś się o.s.r.a.ł jak przeczytałeś że możesz mieć kłopoty.
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:44
:D :D :D :D :D :D :D :D
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:53
Ten pan 3c może mieć kłopoty? Jakie?
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 22:58
~~ napisał(a): Ten pan 3c może mieć kłopoty? Jakie?

Jak to jakie ,bezprawne używanie zastrzeżonego znaku firmowego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!