~~3c napisał(a): Ile trzeba miec zlej woli albo być przesiąknietym chęcią zemsty aby naciągać takie rzeczy..... A może to odwet... Przykre to ale takie życie...
~~ napisał(a):No dawaj jedź z przykładami. A nie tylko insynuacje typu mogę ci podać... lub czy to prawda, że... albo inne insynuacje próbujące zaszkodzić.~~3c napisał(a): Ile trzeba miec zlej woli albo być przesiąknietym chęcią zemsty aby naciągać takie rzeczy..... A może to odwet... Przykre to ale takie życie...
Właśnie, skąd w tobie tyle jadu i zacietrzewienia w stosunku do Veto podaj jeden przykład gdzie Veto kogoś skrzywdziło ,bo jeśli chcesz to Ja ci wymienię wiele osób które zostały obrażone lub lekceważone lub nie słusznie oskarżane przez twojego burmistrza.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):No dawaj jedź z przykładami. A nie tylko insynuacje typu mogę ci podać... lub czy to prawda, że... albo inne insynuacje próbujące zaszkodzić.~~3c napisał(a): Ile trzeba miec zlej woli albo być przesiąknietym chęcią zemsty aby naciągać takie rzeczy..... A może to odwet... Przykre to ale takie życie...
Właśnie, skąd w tobie tyle jadu i zacietrzewienia w stosunku do Veto podaj jeden przykład gdzie Veto kogoś skrzywdziło ,bo jeśli chcesz to Ja ci wymienię wiele osób które zostały obrażone lub lekceważone lub nie słusznie oskarżane przez twojego burmistrza.
~~3c napisał(a): Dawaj jeszcze jeden przykład!
~~3c napisał(a): Inwektywy dobrej zmiany.
Podajcie przykład bezpodstawnego oskarżenia kogoś przez burmistrzs