Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrzu, coś się Panu pomyliło
~~ niezalogowany
27 lipca 2017r. o 22:12
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~ napisał(a): Tak. Dyżury są 24 godzinne

To ja mam w pokłonach chodzić ,że burmistrz cokolwiek zrobi dla gminy ? co on łaskę robi ,że wydaje nasze pieniądze ? i bierze za to ogromne wynagrodzenie .

Dla czego ten potrójny cycek już się nie afiszuje ?

Burmistrz za swoje rządy wykasował gminę grubo ponad milion złotych, żadnej łaski nie robi ,że cokolwiek zrobił ,Przypomnę tylko od 11 lat budowana jest kanalizacja a gmina jest dopiero w połowie skanalizowana , mimo potężnych dotacji z Unii Europejskiej .

CCC czy ty udajesz IDIOTĘ czy jesteś nim na prawdę ,wyraźnie jest napisane grubo ponad milion co może dawać kwotę nawet 1,9 miliona ,ponadto sprawdź oświadczenia majątkowe burmistrza to tam jest co do złotówki .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do ccc niezalogowany
27 lipca 2017r. o 22:32
~~3c napisał(a): Milion przez 11 lat daje 7 tys na miesiac.
Za taka kasę i pieniaczy internetowych to powinien pobierać szkodliwe jeszcze.

Czytasz to co ci pasuje i później piszesz bzdury ,Burmistrz zarabia miesięcznie 11 400 zł słownie jedenaście tysięcy czterysta złotych plus trzynasta pensja.
~~3c niezalogowany
28 lipca 2017r. o 0:07
Ja nie mam obsesji dlatego nic nie muszę ani tez nie mam potrzeby szperać knuć podjudzac
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 0:18
Oj, masz, masz obsesję i dobrze o tym wiesz cycu.
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 3:55
coś się panu pomydliło
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 6:29
Przejęło by się władzę, kusi co? :D
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 8:32
No i sam się wysypałeś.

Właśnie ta włada to wasza obsesja.

Kolejna obsesja, że ktoś wam stołki spod tyłków wyszarpnie.
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 11:52
~~ napisał(a): No i sam się wysypałeś.

Właśnie ta włada to wasza obsesja.

Kolejna obsesja, że ktoś wam stołki spod tyłków wyszarpnie.
Co druga wasza wypowiedź jest związana z wyborami. Tego typu teksty jak : "trzeba dać Burmistrzowi czerwoną kartkę w następnych wyborach" są pisane nagminnie . A ty piszesz, że nie walczysz o władzę. Jednak patrząc na skład osobowy stowarzyszenia to sorry....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.