Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łańcuch światła w Bolesławcu
~~czujny aligator niezalogowany
20 lipca 2017r. o 19:27
falco napisał(a):
~~& napisał(a): Stanisław Piotrowicz - moim nowym idolem. Nie zdawałem sobie sprawy iż w szeregach PiSu jest tak wybitna i niezwykła postać! Brawo!

http://kontrowersje.net/kaczy_ski_ziobro_piotrowicz_i_pis_dokonali_rzeczy_wielkiej_i_cudownej

a co tam ...dadzą pisdzielcom kilka plasterków zatęchłej ,śmierdzącej kiełbasy a ci łykną ...Dopisane 20.07.2017r. o godz. 19:16:
~~Falco stos zapal napisał(a): Falco tylko nie spal gnachu Sądu bo parę zata jest do wygrania

spokojnie ...będę uważał bo potrzebny będzie gmach Sądu by mieć gdzie osądzić tych pislamskich warchołów :D

nie będę wtedy krzyczał jak dzisiaj inni -''będziesz siedzieć '' tylko -''idziesz siedzieć '' :D

- a .... to ty ?!!! mi nie dales przerwy w karze :| yszty :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
20 lipca 2017r. o 19:37
widzę kolejnego ''patriotę '' który w swoim oślepieniu i zapamiętaniu jak również w szaleńczym obłąkaniu znowu innych wysyła ''na zachód''
jesteś pewien że ''san escobar'' to na zachodzie ?

podaj współrzędne bo nawet navi nie jest w stanie tego przeliczyć ... :D

Dopisane 20.07.2017r. o godz. 19:37:

~~czujny aligator napisał(a):
falco napisał(a):
~~& napisał(a): Stanisław Piotrowicz - moim nowym idolem. Nie zdawałem sobie sprawy iż w szeregach PiSu jest tak wybitna i niezwykła postać! Brawo!

http://kontrowersje.net/kaczy_ski_ziobro_piotrowicz_i_pis_dokonali_rzeczy_wielkiej_i_cudownej

a co tam ...dadzą pisdzielcom kilka plasterków zatęchłej ,śmierdzącej kiełbasy a ci łykną ...Dopisane 20.07.2017r. o godz. 19:16:
~~Falco stos zapal napisał(a): Falco tylko nie spal gnachu Sądu bo parę zata jest do wygrania

spokojnie ...będę uważał bo potrzebny będzie gmach Sądu by mieć gdzie osądzić tych pislamskich warchołów :D

nie będę wtedy krzyczał jak dzisiaj inni -''będziesz siedzieć '' tylko -''idziesz siedzieć '' :D

- a .... to ty ?!!! mi nie dales przerwy w karze :| yszty :D

oj tam ...
przerwa w karze?
trzech miesięcy?
nawet nie wiem czy opłacało się rozpakowywać ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 19:44
falco napisał(a): nie będę wtedy krzyczał jak dzisiaj inni -''będziesz siedzieć '' tylko -''idziesz siedzieć '' :D
falco, z tym "idziesz siedziec", masz z pewnoscia mile wspomnienia. Twoj Ojciec jako zawodowy podoficer Wojska Polskiego stal po odpowiedniej stronie koksownika.
2900
#falco nieaktywny
20 lipca 2017r. o 19:49
czy mam ci zacytować coś z ''klasyka '' ?
o ''świętej pamięci '' i coś tam jeszcze ?

napisz może po której stronie ''koryta '' dzisiaj ty stoisz ... ;)

~~Bolec nauta niezalogowany
20 lipca 2017r. o 19:52
Widać na forum,że są większość do PiS za.I ci są za PiS to kiedyś odczują na własnej skórze.A ci którzy wychodzą na ulice to walczą o swoje i o przyszłość młodego pokolenia które jest.bo te młode pokolenie to nasza przyszłość.Bo prędzej czy później wybuchnie wojna w Polsce.
~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 19:52
falco napisał(a): czy mam ci zacytować coś z ''klasyka '' ?
o ''świętej pamięci '' i coś tam jeszcze ?

napisz może po której stronie ''koryta '' dzisiaj ty stoisz ... ;)
Odpowiem na pytanie wtedy, kiedy ty odpowiesz na pytanie o koksowniku.
2900
#falco nieaktywny
20 lipca 2017r. o 19:58
ależ mnie to guzik obchodzi z jakiego ''koryta '' się pasiesz ...dla mnie to możesz być czerwony ,zielony czy tęczowy ... :D :D

masz prawo pytać ...
i na tym kończą się twoje ''prawa''

~~ niezalogowany
20 lipca 2017r. o 20:19
falco napisał(a): ależ mnie to guzik obchodzi z jakiego ''koryta '' się pasiesz ...dla mnie to możesz być czerwony ,zielony czy tęczowy ... :D :D

masz prawo pytać ...
i na tym kończą się twoje ''prawa''
Dlaczego mnie o to pytasz, jesli cie to nieobchodzi. Znowu co innego myslales, a co innego napisales.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza