Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~Mim niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:38
Ustawa o SN w 3 dni, projektem poselskim, bez konsultacji, Ziobro prokuratorem generalnym wybiera KRS i SN. Zmniejsza o połowę SN i mówi że to go usprawni. Tyle samo spraw+ połowa składu = usprawnienie. Naprawdę łykniecie wszytko?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 8:42
http://fakty.interia.pl/prasa/news-rzeczpospolita-sondaz-nie-slabnie-poparcie-dla-pis,nId,2419611
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:18
Darek Sas? A miałem Go za porządnego faceta,a dał się wciągnąć do awantury organizowanej przez michniko-kodomitów ?
~~X niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:19
Tyle pajacow w jednym miejscu w Bolesławcu nie widziałem Podejrzewam że większość nie wie po co tam się zjawiło i czego dotyczy nowa ustawa o SN
~~mała niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:19
Brawo Bolesławiec. Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania. Nie ważne ile nas było, ważne że działamy !!!A wy Pisowcy potraficie tylko obrażać, na tyle Was stać, zero kultury.
~~ niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:29
~~X napisał(a): Tyle pajacow w jednym miejscu w Bolesławcu nie widziałem Podejrzewam że większość nie wie po co tam się zjawiło i czego dotyczy nowa ustawa o SN

Ty też tam byłeś?
~~U niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:37
http://niewygodne.info.pl/artykul8/03898-Co-wolno-Niemcom-niekoniecznie-wolno-Polakom.htm

Nie tylko w Niemczech politycy powołują sędziów. W USA Prezydent też nominuje sędziów Sądu Najwyższego.
~~X niezalogowany
21 lipca 2017r. o 9:37
Jeszcze na głowę nie upadlem żeby pajaca z siebie robić, zal mi tych osob ktorzy sa sterowani przez ludzi ktorzy chcą ponownie wrócić do koryta bo o to tu chodzi w tym wszystkim żeby mogli robić bezkarnie wałki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!