Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~Aida niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:02
Na pewno przyjdą pracownicy gimnazjum nr 3
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:08
~~ napisał(a):
~~To ja napisał(a): Obywatelu, trochę luzu. Jasne, że nie chcę powrotu Platformy jaką była. Potrzeba nam nowych, młodszych, pokroju E.Macrona. Ludzi, mówiąc kolokwialnie, nieumoczonych. To zarazem trudne, bo bez doświadczenia politycznego łatwo o błędy. No mamy problem... Nie ma jednak zgody na niszczenie demokracji i ograniczenia wolności, jakie szykuje nam PIS.

Gdzie widzisz niszczenie demokracji i ograniczenie wolnosci.

Ktoś Ciebie nieźle zmanipulował bo po mojemu wolności to mamy o wiele za dużo. Żółć wylewana na ulicy, prowokacje, nawoływania do rozlewu krwi, liczenie się z ofiarami. napaści na reporterów itp. To nie jest za dużo wolności?
~~Alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:19
Dziwię się, że na tych spędach nie widać przynajmniej niektórych "prezesów" naszych miejskich spółek. Przecież to im zależy najbardziej aby było jak było i nigdy się nie skończyło. Prezesi pod sąd !!!
~~Popieram PiS niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:21
Nie jestem emerytką, mam 30lat niedawno urodziłam moje pierwsze dziecko. Nie należy mi się 500+ na dziecko , ale bardzo się cieszę z tej pomocy dla dzieci. Moich rodziców dzieli 14lat różnicy. A jednak wszyscy jesteśmy za PiS. Do młodych popierających te manifestacje- nauczcie się historii. Do starszych- pogodźcie się z tym, że te dobre zmiany nastąpią. Nie moglibyście manifesrowac gdybyśmy nie mieli demokracji.
~~To ja niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:22
Wolności nigdy nie jest za dużo. Nie należy tego mylić z anarchią i brakiem kultury politycznej. Manifestację przeciwnikow PIS-u są spokojne, bez elementów nienawiści i przemocy. To nie Hamburg, choć posła Piętę polano woskiem(stearyną) w monopolowym pod Sejmem.Ciekawe, jak to się rozwinie, widać, że nie są to wyłącznie "ubeckie wdowy i bolszewickie upiory". Młodzież chyba uznała to z bardzo trendy. PIS ma problem. Suweren mu fika i bryka na ulicach. A tyle dobrego dostał! Może czas na ucieczkę do przodu i ogłoszenie nowych wyborów? Jeśli suweren popiera, to można być spokojnym o wynik. A jeśli już nie popiera? Aha, nie uważam, że sondaże są wyrocznią...
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:28
~~Popieram PiS napisał(a):
Nie moglibyście manifesrowac gdybyśmy nie mieli demokracji.

Właśnie "walczą" o to żeby móc "manifesrowac".

"Demokracja" to nie zasługa PiS.

Pytanie za 100zł: Czy można - zgodnie z prawem - ułaskawić niewinnego?
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:29
~~Vol napisał(a): Ludziska opamietajcie się tacy mądrzy jesteście przed klawiaturą.A przyjdzie dziś o 21 godzinie spotykamy i pogadamy.takie wiadomości jak dają.To od razu powinny komentarze i forum zablokować.Bo mam wrażenie że są tu osoby które nie chce im się wyjść nigdzie.Internet mózg wypalił.kaczor wszystko zabierze nawet wolność słowa.

Nie przyjdę. Nie chcę w imię demokracji kijem baseballowym w łeb zarobić albo chociaż być uderzonym w plecy.
~~To ja niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:46
Alf, pomyliłeś się. To nie będzie demonstracja ONR czy PIS-u. Żadnych kijów baseballowych nie będzie. Zawiedziony?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.