Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:52
~~To ja napisał(a): Alf, pomyliłeś się. To nie będzie demonstracja ONR czy PIS-u. Żadnych kijów baseballowych nie będzie. Zawiedziony?

Jak będą sami swoi to spoko ale gdy pojawi się odmieniec to kto wie co się wydarzy. I dlatego bawcie się sami. Strzeżonego Pan Bóg strzeże.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:56
emem napisał(a): Informuje, ze wszystkoe posty ktore zawieraja obrazliwe zworty: np. ubecja, idioci, zdradzieckie mordy, ...y itd zostana usuniete.
W parlamencie moga tolerowac chamstwo, ale tutaj bedziemy wycinac.

Chamstwo i prostactwo tolerujecie na tym forum od dawna! Ba, sami to nakręcacie opowiadając się jawnie za jedną stroną sceny politycznej (antyPiS). Zresztą nie dotyczy to tylko tego portalu. Konkurencja z Gałczyńskiego to też antyPiS, tylko chamstwa w komentarzach tam mniej. Ot, udało nam się lokalne dziennikarstwo. Banda lewackich propagandystów! Zero obiektywizmu! Czas pomyśleć o NORMALNYM portalu informacyjnym dla Bolesławian.

Zastosowana autokorekta

~~To ja niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:58
Dzięki, Alf. Obiecujemy,że będzie spokojnie i kulturalnie. Przy okazji dziękuję wszystkim forumowiczom za ciekawą wymianę poglądów. Możemy i wręcz musimy się różnić, ale szanujmy się i dajmy sobie żyć po swojemu...
~~bolo niezalogowany
23 lipca 2017r. o 12:59
~~Popieram PiS napisał(a): Nie moglibyście manifesrowac gdybyśmy nie mieli demokracji.

Ale po przejęciu przez pis sądów tej demokracji już nie będzie. Zacznie się zamykanie tych z opozycji, pałowanie protestujących i nikt potem z tych spałowanych nie ochroni.
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:00
~~Popieram PiS napisał(a): Nie jestem emerytką, mam 30lat niedawno urodziłam moje pierwsze dziecko. Nie należy mi się 500+ na dziecko , ale bardzo się cieszę z tej pomocy dla dzieci. Moich rodziców dzieli 14lat różnicy. A jednak wszyscy jesteśmy za PiS. Do młodych popierających te manifestacje- nauczcie się historii. Do starszych- pogodźcie się z tym, że te dobre zmiany nastąpią. Nie moglibyście manifesrowac gdybyśmy nie mieli demokracji.

Super. Popieram.
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:03
emem napisał(a): Informuje, ze wszystkoe posty ktore zawieraja obrazliwe zworty: np. ubecja, idioci, zdradzieckie mordy, ...y itd zostana usuniete.
W parlamencie moga tolerowac chamstwo, ale tutaj bedziemy wycinac.

I tak trzymać, choć np. do kibola mówić, że jest pseudokibicem nic nie da. Do niego trzeba mówić jego językiem: ,idioto,chamie, prostaku.

Zastosowana autokorekta

~~PIS sluszna i jedyna partia niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:29
Sondaż aktualny pojawił się na stronie.
Wstyd wam kod o krec cy,

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-poparcia-partii-pis-pewnie-na-czele-i-zyskuje-poparcie/ckksszq

Zastosowana autokorekta

~~PIS sluszna i jedyna partia niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:31
Tak myślałem, że te idiotyczne zbiórki frajerów za kasę nic nie spowodują. Czekać tylko kolejnego sondażu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza