Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W niedzielę kolejna manifestacja przed sądem
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 18:57
~~ napisał(a): wprowadzanie pis_dzielskich standardów w sądach co niektórzy nazywają dyktaturą... jesteście sterowalnym motłochem z którym nie sposób dyskutować...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~SZERYF INTERNETÓW RADZI niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:07
pis to samachujnia i gnojowica
~~Bolcio niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:09
Kto jest mówiłem chyba ty bo dojdzie,że kaczor oskarży niewinnych ludzi o zabicie brata.PiS chce dyktatury, że dojdzie do tego.iż już nie będzie wolność słowa.Będzie bieda gorsza niż jest teraz i jeszcze gorsza niż za,komuny.bo na chleb kasy nie starczy.zabiorą wszystko co się dorobiliscie przez te lata.oj dojdzie będzie tynki się gryzło.taką chcecie Polskę.bo ja NIE.jutro pójdę pod sąd rejonowy.precz kaczora
~~gorden niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:18
~~ napisał(a):

CHAM I IPROSTAK !! :P !!
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:18
~~Bolcio napisał(a): Kto jest mówiłem chyba ty bo dojdzie,że kaczor oskarży niewinnych ludzi o zabicie brata.PiS chce dyktatury, że dojdzie do tego.iż już nie będzie wolność słowa.Będzie bieda gorsza niż jest teraz i jeszcze gorsza niż za,komuny.bo na chleb kasy nie starczy.zabiorą wszystko co się dorobiliscie przez te lata.oj dojdzie będzie tynki się gryzło.taką chcecie Polskę.bo ja NIE.jutro pójdę pod sąd rejonowy.precz kaczora

Zamiast na Sądową udaj się lepiej na 1000-lecia. Może jeszcze nie jest za późno.
~~tlx niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:21
PRECZ Z KACZOREM DYKTATOREM !!
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:43
spoko, tak sobie krzycz do u...nej śmierci, w tej "dyktaturze" nic ci za to nie grozi

Zastosowana autokorekta

~~!!! niezalogowany
22 lipca 2017r. o 19:45
Teraz będzie nas 10xwięcej!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.