Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Życie PO PiSie
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 13:25
~~obywatel napisał(a):
~~Dowcip rybak i złota rybka napisał(a): Dowcip rybak i złota rybka

Siedzi rybak nad morzem i łowi ryby. Nagle patrzy a tu na wędce trzepoce się mu złota rybka. Wyciągnął ją czym prędzej i się pyta:
– Czy ty rybko jesteś ze złota?
– Nie – odpowiedziała rybka – ja jestem z Platformy. – Zafrasował się stary rybak…
– No to ty nie spełniasz życzeń? – zapytał ją.
– Nie. – odpowiedziała rybka – ja tylko obiecuję.

szydło i duda oszukali i zakpili z polaków to tego nie widzisz ?

sądząc po twoim wpsise nie głosowałeś na pis ciebie więc nie oszukali , dlatego uprzejmie cie prosze ZAMKNIJ JAPE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 13:26
~~obywatel napisał(a): https://opinie.wp.pl/piotr-sokolowski-panie-prezydencie-niech-pan-podniesie-rekawice-6148738066609793a

karakan złoczyńca zachowuje się jak Hitler

karakan to cie robił
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 13:29
~~ napisał(a):
~~G. napisał(a): Jak rządzi PIS jest praca ale brakuje ludzi , jak rządzi PO są ludzie ale brakuje pracy i krótko za pyszczek trzymają pracownika .
Nigdy więcej
PO !!!/Partii Oszustów

pracy jest więcej przez niż demograficzny i starzenie się społeczeństwa, tudzież odpływ kobiet na 500+ za rozpłodowość :)

ale pis łyknie każdy bzdet z tvpis :) łyknąłeś broszkę jak marudziła, że budowano tamę 30 lat a pis ja w 2 wybudował ??

może pogadajmy ile przetargów na drogi rozpisał pis i obadamy skąd niby więcej kasy w budżecie :)

ciemnota...

te ciemnota, ile przetargów na drogi rozpisało PO i do tej pory za nie nie zapłaciło?????? amebo intelektualna
~~zaluzja niezalogowany
28 lipca 2017r. o 13:37
tusk :
- Obywatele, to nie prawda, że moje przemówienia przychodzą nagrane z Niemiec na płytach... na płytach... na płytach... na płytach... :D :D :D :D
~~hujowe państwo pis niezalogowany
28 lipca 2017r. o 14:47

http://www.tvn24.pl/kaczynski-o-protestujacych-przed-jego-domem,760480,s.html

alik odparł atak na pisowskiego dyktatora !

~~G niezalogowany
28 lipca 2017r. o 14:48
Najbardziej krzyczy ten ktory dostał kopniaka z ARIMR Panie Dariuszu może tak poszukać pracy na wlasna reke a nie obrazac sie na demokratycznie wybrany rząd i skomlec pod sądem .wstyd!
~~ niezalogowany
28 lipca 2017r. o 14:49
ty jesteś hoojowy, i twój tefałen
~~G niezalogowany
28 lipca 2017r. o 15:02
Szanowny/a Pani/e :sugerujesz ze pisze cos o czym nie mam pojecia !?
ODPOWIADAM
Okolo 2 mln ludzi zapragnelo zbierac szparagi u niemca na polu na kolanach bo takie sa tam warunki pracy .musimy dbac o to zeby kazdy z nas mial prace w Polscr za godziwe wynagrodzenie zeby mogl spokojnie zyc ale ty jestes tego pokroju ktoremu wydaje sie ze Tobie sie nalezy a drugiemu nie .zmien myslenie!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.