Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~spadaj niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 10:46
rusku do swojej ojczyzny,ofiaro losu ,kacapie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 11:22

Zmoderowano 24.08.2017 godz.17:27 - powód: chamskie odzywki (kazimierz)

Zmoderowano 24.08.2017 godz.17:27 - powód: (kazimierz)
~~San Escobar niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 12:53
~~San Escobar napisał(a): Jestem sobie plakaciarzem wklejam wszystko co Tusk każe .....
Wkleję tu ,wkleję tam i tak z tego H .....ja mam

w d... mam tuska i PO. Przeczytaj to:

https://wiadomosci.wp.pl/po-ostrzega-przed-planami-pis-chca-oddac-kontrole-nad-internetem-urzednikom-6158624717240449a
211
skorn
24 sierpnia 2017r. o 16:56
Jak masz w dupie PO to po fujara wklejasz linki jej dotyczące?

Zastosowana autokorekta

<i>
~~ niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 17:05
skorn napisał(a): Jak masz w dupie PO to po fujara wklejasz linki jej dotyczące?

Chyba oczka pizdeczką ci zarosły bo link nie dotyczy PO .
~~andrzej1 niezalogowany
24 sierpnia 2017r. o 20:02
~~ napisał(a):
skorn napisał(a): Jak masz w dupie PO to po fujara wklejasz linki jej dotyczące?

Chyba oczka pizdeczką ci zarosły bo link nie dotyczy PO .

On tak ma ,to PISowiec .
24 sierpnia 2017r. o 21:06
https://opinie.wp.pl/slawomir-sierakowski-macierewicz-ma-haka-na-kaczynskiego-6158655249598593a

teraz wklejam to i będę wklejał informacje kompromitujące macierewicza i pisowski antypolski rząd
24 sierpnia 2017r. o 21:08
tvnwarszawa.tvn24.pl/ulice,news,wypadek-policyjnego-radiowozu-br-eskortowal-rzadowa-kolumne,239027.html

i tych nieudaczników pisowskich
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza