Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~wkurwiony na pis niezalogowany
1 września 2017r. o 8:27
co do moich zarobków to jestem zadowolony i nawet przy pisowskim rządzie systematyczne rosną ale to tylko moja zasługa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
1 września 2017r. o 9:21
jak zawsze łgarz gorszy sorcie, nikt normalny zarabiający pieniądze nie traci czasu na wypisywanie takich bzdur na forum
~~Apel do Pana K.Marczewskiego! niezalogowany
1 września 2017r. o 9:24
Dlaczego Pan akceptuje wulgaryzmy oraz mowę nienawisci?

~~wkurwiony na pis niezalogowany
1 września 2017r. o 9:39
~~ napisał(a): jak zawsze łgarz gorszy sorcie, nikt normalny zarabiający pieniądze nie traci czasu na wypisywanie takich bzdur na forum

ja tracę ale warto bo walczę o ten kraj
~~obywatel niezalogowany
1 września 2017r. o 10:18
pis to tragedia narodowa
~~Do: obywatela niezalogowany
1 września 2017r. o 10:22
PiS proszę Pana to jeszcze nadal nadzieja.
POiPSL a wcześniej SLD czy PZPR to zgodnie z prawdą nazywajmy tragedia.
~~ niezalogowany
1 września 2017r. o 10:26
mariusz pisowcu nie kompromituj się
~~ niezalogowany
1 września 2017r. o 11:17
~~w...iony na pis napisał(a): co do moich zarobków to jestem zadowolony i nawet przy pisowskim rządzie systematyczne rosną ale to tylko moja zasługa.

przy obecnym rzadzie rodzinom wielodzietnym żyje sie lepiej. ale to tylko zasługa rządu.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza