Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Rumiana Lepnica niezalogowany
3 lipca 2019r. o 17:31
skorn napisał(a): Nie pitol tylko stawaj na baczność, gdy grają "ode", wąsata targowico ; )

Korniszona ty wreszcie zakisił ,he ?
Wybory zbliżają się i wysyp afer idzie do sądu. Tylko co z KUJDĄ i jego bujda, co ze Srebrna i wieżami "LechuJarki", co z 50 tysiacami Jarka, SKOK-ami i Biereckim, z Chrzanowskim i Glapińskim, co z koscielnymi pedofilami, co zmajatkiem mnicha Rydzyka, co z wypadkiem Szydło, co z udziałem Wasika i Kamińskiego w reprywatyzacji warszawskiej, co z przekretami w zbrojeniówce, co z Morawieckim i omijaniem podatków, co z morderstwem Igora Stachowiaka i posredniego udziału wysokich funkcjonariuszy państwa łacznie z posłanką, co z powiazaniami Macierewicza, co z PCK i Zalewską, co z księciem Podlasia herbu "byczy łeb", co z PFN i jej przekretami, co z Dworczykiem i podatkami, co z "radomska mafią" i udziałem w niej Siuksa, co z Falentą i jego INFORMACJAMI na temat "pokracznej" działalności służb mocno niespecjalnych oraz inne ciepłe bułeczki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowy Rannik niezalogowany
3 lipca 2019r. o 18:17
no i magisterek ''zaorany'' ...hahahaha
teraz zniknie i potylduje sobie rżnąc głupa ze to nie on
nie licz na to że ci odpowie na cokolwiek :]

cienias i tyle ale ''łowca komuchów'' pierwszej wody ...;)
zapewne teraz przeżywa klęskę tych co to popierał a którzy nawet w ''błędzie statystycznym'' się nie zmieścili ...hahahahaha
~~Niebieskawy Łubin niezalogowany
3 lipca 2019r. o 18:19
kiep znó obs..rał wszystkie tematy
3 lipca 2019r. o 18:23
''W 2016 albo 2017 roku Bartłomiej Misiewicz miał przebywać w Bełchatowie u znajomego działacza PiS i prezesa PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna Sławomira Z. Informator gazety twierdzi, że obaj mężczyźni mieli po alkoholu bawić się w prowadzenie "rekrutacji do pracy".

"Panowie byli po alkoholu i zabawiali się, przyjmując do pracy kandydatki. Jednej z nich proponowali, że dostanie pracę w zamian za to, co w kodeksie karnym nazywane jest „innymi czynnościami seksualnymi” – mówi w rozmowie z "Wyborczą" osoba znająca sprawę.

Kobieta miała odmówić tej "propozycji", a co więcej napisała ponoć skargę do prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego.

Śledczy mają badać tę sprawę, ale nikomu jeszcze nie postawiono żadnych zarzutów. ''

co na to ''misio''?
postraszy zbyniowym sądem?

:]
~~Biała Cynia niezalogowany
3 lipca 2019r. o 18:31
Rannik vel Falco. Mam znajomego który pracuje na psychiatryku. Mówił mi kiedyś ,że najlepszą metodą na psychicznych jest im potakiwanie we wszystkim co mówią. Od dzisiaj ja ciebie tak będę właśnie traktował. TAK TAK FLCUNIU. Na tvłenie i w wyborczej tak mówili. Masz rację . Tylko o tableteczkach nie zapomnij .
3 lipca 2019r. o 18:40
a więc sprawa załatwiona :)
przytakuj we wszystkim :)
~~Żółtozielona Bazylia niezalogowany
3 lipca 2019r. o 19:06
~~Biała Cynia napisał(a): Rannik vel Falco. Mam znajomego który pracuje na psychiatryku. Mówił mi kiedyś ,że najlepszą metodą na psychicznych jest im potakiwanie we wszystkim co mówią. Od dzisiaj ja ciebie tak będę właśnie traktował. TAK TAK FLCUNIU. Na tvłenie i w wyborczej tak mówili. Masz rację . Tylko o tableteczkach nie zapomnij .

mowa o bolcowym kapciu? glombie masturbatorze?
hahaha
hahahaha
~~Burawy Żywotnikowiec niezalogowany
3 lipca 2019r. o 19:13
http://telewizjarepublika.pl/ziemkiewicz-podsumowal-zapedy-totalnych-quotmacie-cos-poza-czterema-literami-lgbtquot,81997.htmlNo?fbclid=IwAR3xZYt2pDCp8xOKFfID03KXAJWV4lA_m9yRXdKUHS2TYZO8GDTrhhGis2Y
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza