Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Rudoczerwony Czosnaczek niezalogowany
3 lipca 2019r. o 21:23
po co się odzywasz jak nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz ? wiesz na czym polega dyplomacja ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Platynowy Rannik niezalogowany
3 lipca 2019r. o 21:36
oho ..odezwał się''dyplomata'' :]

ta wasza pisowska ''wygrana'' 27:1 to też była ''dyplomacja''?...hahahaha
3 lipca 2019r. o 21:46
~~Rudoczerwony Czosnaczek napisał(a): ja też skończyłem studia i czuję się tu na forum jak w szkole, kiedy banda nieuków wyzywała tych mądrzejszych od kujonów, teraz opanowaliście forum, zachowujecie się jakbyście zatrzymali się poziomie dzieciarni, przez was odechciewa się tu wchodzić a co najlepsze, wy nigdy tego nie zrozumiecie

''papier'' to nie wszystko ;)

określ kogo tu masz za ''bandę nieuków'' a kogo za ''tych mądrzejszych''?
czyżbyś sam siebie stawiał wśród tych drugich?
i mam ci wierzyć ''na słowo''? w tej chwili wierzą ci tak jak ''magistrowi'' który swoją ''magisterkę '' zapewne pisał z języka polskiego gdzie słowa ''piz...a '' i ''spierda...j'' były tymi które tam przeważały ...

poczytaj jego wcześniejsze wpisy a później się wymądrzaj o tej waszej ''wyższości'' nad ''bandą nieuków'' ;)
3 lipca 2019r. o 22:05
takie same teksty jak twoje słyszę jak przechodzę koło budki z piwem, tam też siedzą tacy intelektualiści jak ty i twój kolega, prosta tabliczka mnożenie była dla was problemem w szkole a teraz znacie się na wszystkim, miej jakąś miarę człowieku
~~Złotożółta Laurencja niezalogowany
3 lipca 2019r. o 22:27
~~Platynowy Rannik napisał(a):
~~Rudoczerwony Czosnaczek napisał(a): ja też skończyłem studia i czuję się tu na forum jak w szkole, kiedy banda nieuków wyzywała tych mądrzejszych od kujonów, teraz opanowaliście forum, zachowujecie się jakbyście zatrzymali się poziomie dzieciarni, przez was odechciewa się tu wchodzić a co najlepsze, wy nigdy tego nie zrozumiecie

''papier'' to nie wszystko ;)

określ kogo tu masz za ''bandę nieuków'' a kogo za ''tych mądrzejszych''?
czyżbyś sam siebie stawiał wśród tych drugich?
i mam ci wierzyć ''na słowo''? w tej chwili wierzą ci tak jak ''magistrowi'' który swoją ''magisterkę '' zapewne pisał z języka polskiego gdzie słowa ''piz...a '' i ''spierda...j'' były tymi które tam przeważały ...

poczytaj jego wcześniejsze wpisy a później się wymądrzaj o tej waszej ''wyższości'' nad ''bandą nieuków'' ;)

Co by nie mówić to jest tak, że Inteligentny człowiek wie,że może się mylić. Głupi natomiast jest świecie przekonany,że ma rację. I ten głupi również przeważnie dysponuje inteligencją "akustyczną"- im głośniej dyskutuje tym ma więcej racji.A tak poza tym znam więcej głupich magistrów i inżynierów niż tych z wysokim IQ. Stało się tak od kiedy za opłacanie czesnego kupowało się dowolny papier. I nie spinajcie się tak albowiem koniec każdego jest w piachu.
3 lipca 2019r. o 22:33
HOHOHO...
a toś ''błysnoł''

uważaj bo twoje nadęte ''ego'' rozerwie cię na części pierwsze...
ale fajnie jest mieć tu już dwóch ''magistrów'' od rynsztokowego słowotoku :]

3 lipca 2019r. o 22:42
sam jesteś głupi, przebywasz z głupimi ludźmi, to nawet nie jesteś w stanie pojąć, jakie brednie tu wypisujesz, nikt nie ma już ochoty pisać przez ciebie na forum, bo komu się chce dyskutować z półgłówkiem przekonanym o swojej mądrości

ja spadam a ty myśl jakie jeszcze bzdury popisać
~~Złotożółta Laurencja niezalogowany
3 lipca 2019r. o 22:44
Jestem technikiem ale z czasów komuny i uważam, że wtedy szkolnictwo stało na o niebo wyższym poziomie. Kiedyś na 10 absolwentów trafił się jeden tuman a teraz na stu inżynierów prawdziwych z głową jest może dziesięciu. Ci pozostali 90 szt. potrafi się tylko i wyłącznie szczycić wykształceniem co nie znaczy wiedzą i są oni przyczyną tragedii naszej ojczyzny w latach minionych w 2015r
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy