~~Brunatnoszara Pragnia napisał(a): Czy te Pisiory naprawdę uważają Polaków za idiotów ,taki Rysiu Czarnecki i Terlecki twierdzą ,że ogrodnik Kuchciński miał prawo wozić się z całą rodziną samolotem na trasie Warszawa -Rzeszów ponieważ nie zwiększało to zużycia paliwa w samolocie .No to ja kupuję jeden bilet na PKP i pakuję całą rodzinkę i jadę do Wrocławskiego ZOO przecież pociąg więcej prądu nie zużyje .
~~Brunatnoszara Pragnia napisał(a): Czy te Pisiory naprawdę uważają Polaków za idiotów ,taki Rysiu Czarnecki i Terlecki twierdzą ,że ogrodnik Kuchciński miał prawo wozić się z całą rodziną samolotem na trasie Warszawa -Rzeszów ponieważ nie zwiększało to zużycia paliwa w samolocie .No to ja kupuję jeden bilet na PKP i pakuję całą rodzinkę i jadę do Wrocławskiego ZOO przecież pociąg więcej prądu nie zużyje .
~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a):~~Brunatnoszara Pragnia napisał(a): Czy te Pisiory naprawdę uważają Polaków za idiotów ,taki Rysiu Czarnecki i Terlecki twierdzą ,że ogrodnik Kuchciński miał prawo wozić się z całą rodziną samolotem na trasie Warszawa -Rzeszów ponieważ nie zwiększało to zużycia paliwa w samolocie .No to ja kupuję jeden bilet na PKP i pakuję całą rodzinkę i jadę do Wrocławskiego ZOO przecież pociąg więcej prądu nie zużyje .
a pasażerowie wsiadający w Legnicy mogą sobie postać... dobry logik jesteś
~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a): ty naprawdę taki płytki jesteś czy tylko udajesz głupa? przecież Kuchciński leciał tym samolotem służbowo, i poprzez fakt zabierania kogoś nikt na tym nie tracił, cały samolot był do jego dyspozycji
Zastosowana autokorekta
~~Srebrzystoszara Kolendra napisał(a):
BRAWO TVN
~~Brunatnoszara Pragnia napisał(a):~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a): ty naprawdę taki płytki jesteś czy tylko udajesz głupa? przecież Kuchciński leciał tym samolotem służbowo, i poprzez fakt zabierania kogoś nikt na tym nie tracił, cały samolot był do jego dyspozycji
Ty Czytelniku pisowski jesteś tak głęboki jak sucha studnia sam piszesz ,że leciał służbowo ,to czyli jakby leciał do Nowego Jorku to też mógł by zabrać swoich przyjaciół i rodzinkę .?
Zastosowana autokorekta