Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Ciemnozielona Dynia niezalogowany
27 lipca 2019r. o 10:29
''Kto pod progiem?

Progu wyborczego nie przekroczyłoby Polskie Stronnictwo Ludowe, na które chce głosować 4,3 proc. badanych. Partia Janusza Korwin-Mikkego uzyskała poparcie 3,4 proc., ruch Kukiz‘15 3,0 proc., a Razem 1,4 proc. ''

no to teraz jest pewne że po (p)osłach Kukiza do ...ów zaczną lgnąć ''ludowcy''

koryto +

a ty ''suwerenie ''popieraj tych ''farbowańców''

i nieważne że tym samym cieszysz się kiedy kopią cię w du.pę ...

:]

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
27 lipca 2019r. o 12:19
trzy rekiny ucinają sobie luźną pogawędkę

- zjadłem wczoraj chyba Francuza- do dzisiaj odbija mi się perfumami
-co ty nie powiesz ?...to ja chyba ruskiego generała bo jakby ordery brzęczą mi w
w brzuchu
- cholera -mówi trzeci - to ja musiałem wpierdzielić polskiego posła bo miał tak pusty łeb że do dzisiaj nie mogę się swobodnie zanurzać ...
~~Szarobrązowa Maciejka niezalogowany
28 lipca 2019r. o 10:02
Jedzie Dynia vel Falco z drugim anty ...em na wycieczkę rowerową. Anty ... się zatrzymuje i odkręca wentyle w kołach. Co robisz? Pyta Falco. Muszę trochę obniżyć siodełko bo mam za wysoko. Falco zsiada z roweru i przekłada kierownicę w miejsce siodełka, a siodełko montuje w miejsce kierownicy. Co robisz? Pyta anty .... Wracam z powrotem do domu . Z głupkiem dalej nie jadę.

Zastosowana autokorekta

~~Mahoniowa Celozja niezalogowany
28 lipca 2019r. o 10:18
~~Szarobrązowa Maciejka napisał(a): Jedzie Dynia vel Falco z drugim anty ...em na wycieczkę rowerową. Anty ... się zatrzymuje i odkręca wentyle w kołach. Co robisz? Pyta Falco. Muszę trochę obniżyć siodełko bo mam za wysoko. Falco zsiada z roweru i przekłada kierownicę w miejsce siodełka, a siodełko montuje w miejsce kierownicy. Co robisz? Pyta anty .... Wracam z powrotem do domu . Z głupkiem dalej nie jadę.

Leży Pisior z bełtem w ręku drugi Pisior pyta czemu nic nie robisz a po co przecież anty ...y z drugiego sortu są od roboty mi wystarczy 500+ które oni mi wypracują .

Zastosowana autokorekta

28 lipca 2019r. o 13:10
i to jest właśnie pisowska patologia :]
wypicie taniego wina na dodatek nie za swoje ...

ale jaka partia tacy jej wyborcy ...

a dziwili się że PO miała nawet niezłe poparcie w ZK ;)

tam ''kryminały'' a tu pijacy i lenie ...hahahaha
~~Szarobrązowa Maciejka niezalogowany
28 lipca 2019r. o 13:32
Jest suchy rok i Dynie urosną, ale będą puste w środku, tak puste jak twój łeb " profesorze " Falco.
~~Mahoniowa Celozja niezalogowany
28 lipca 2019r. o 15:16
~~Szarobrązowa Maciejka napisał(a): Jest suchy rok i Dynie urosną, ale będą puste w środku, tak puste jak twój łeb " profesorze " Falco.

Profesorowi Falko to możesz jedynie laskę zrobić ,tylko wymyj zęby wcześniej .
~~Liliowoniebieski Żagwin niezalogowany
28 lipca 2019r. o 15:21
wyprdalaj stąd zabetonowany łbie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza