~~Śnieżnobiały Szarłat napisał(a): Zapomniałem, Ty jesteś nie wierzący , popierasz LGBT więc nie musisz mieć zasad! . Nie musisz też wiedzieć co to znaczy postępować w zgodzie z własnymi przekonaniami. Wystarczy, że wpadnie pare groszy a można wykonać zlecenia księdza na którego tak plujesz w swoich postach . Dyskutowałeś z nim na temat twoich przekonań co do księży oraz przemyśleń na podstawie filmu "kler" czy w sposób pełen uległości wykonywałeś zadania mocodawcy ?
ależ pierdzielisz ...
gdzie jedno moje słowo że jestem niewierzący ( co nie znaczy że tak może być )
zawsze piszę o sobie ''antyklerykał '' i tak jest ale dla ciebie jak widzę to i tak ''czarna magia''
owszem -popieram ruch LGBT bo byłem i jestem za prawdziwą równością wobec obowiązującego prawa ...
wykonywać zlecenie dla księdza jest dla mnie równie poważne jak wykonywać podobne dla szwaczki z Badera
piszesz pierdoły nie wiedząc co piszesz ...
nie ''pluję '' na księdza zarówno tego z Kotlisk jak na innych ale będę ''wieszał psy '' na każdym z jego kolegów po fachu dopuszczających się aktów pedofilii ...
czy z nim dyskutowałem o filmie?...wtedy ten film był dopiero nagrywany ale ...
ksiądz -o ile pamiętam Artur- jest (chyba jeszcze jest ) kapelanem kibiców Zagłębia Lubin...czy również kiboli zapytaj go sam ...;)
nawiasem mówiąc dostałem od niego dwa klubowe szaliki w barwach Lubina ...
przekazałem je do licytacji podczas ostatniego WOŚP-u
i przestań pierdzielić coś o ''mocodawcy'' bo chyba nie wiesz co piszesz ...zleceniodawcy'' odpowiada prawdzie ...
:)
jeszcze ci coś wyjaśnić bo widzę że nie bardzo ''łapiesz'' ;)
Dopisane 31.07.2019r. o godz. 22:58:
~~Śnieżnobiały Szarłat napisał(a): Falco, wzywam do dyskusji :-) i ponawiam :
Obraz jakie zasady funkcjonują w "totalnej opozycji" :
UWAGA SZATAN ZAATAKOWAŁ Falco publicznie przyznał się, że za parę groszy ( "30 srebrników ") położył płytki księdzu z Kotlisk , który wcześniej z racji wykonywa zawodu w jego mniemaniu z domysłu jest gwałcicielem dzieci - pedofilem. /c]
gdzie jedno słowo o tym że w Kotliskach chodziło o ''płytki''?
gdzie jedno słowo o tych moich ''domysłach''?
facet nie rób z siebie gło.mba większego niż jesteś bo nie może być inaczej jeśli nie kumasz prostego tekstu ...
fantazja cię ponosi :]
a może zamiast o mnie to popiszmy w temacie...
np. o oszustach i kłamcach z pisu :]