~~Srebrzystobiała Morwa napisał(a): gdybyś miał klepki nieco lepiej poukładane, to wiedziałbyś że zależysz od zleceniodawców, i od ich zamożności ... nie jesteś wyspą że ty sobie coś tutaj sam...
co ty nie powiesz?
ale moje ''klepki'' pozwalają mi podejmować decyzje ...
biorę zlecenie lub nie
więc gdzie to moje ''uzależnienie''?
zaproponuj mi położenie glazury za trzydzieści złotych od metra a sam się przekonasz jak będę od ciebie ''zależny '' ;)
ale by cię pocieszyć ...dzisiaj przekazano mi podziękowania za wykonane zlecenie dla człowieka dosyć głęboko związanego z pisem ...
w ubiegłym roku wykonałem zlecenie dla księdza z Kotlisk ...
kumasz o co mi chodzi? ;)
Dopisane 31.07.2019r. o godz. 21:05:
wracając do firmy ''Kuchciński Travel''
''O tym, że m.in. z wojskowego gulfstreama G550 na lotnisku w rzeszowskiej Jesionce wysiadały czasem same dzieci marszałka, mówią dziennikarzom oburzeni pracownicy, którzy obsługiwali te loty. Choć Centrum Informacyjne Sejmu temu oficjalnie zaprzecza ('żadnym z lotów służbowych samolotami rządowymi, zamówionych na potrzeby Marszałka Sejmu, nie miała miejsca sytuacja, w której członkowie rodziny Marszałka Sejmu podróżowali bez drugiej osoby w państwie' - twierdzi dyrektor CIS Andrzej Grzegrzółka''
teraz zaprzecza?
pamiętam jak zapewniano że ''agronom'' nie lata z rodzinką ...
później przyznano że latał ...
teraz okazuje się że lotów tych mogło być około 50 ....
banda pieprzonych łgarzy...
Dopisane 31.07.2019r. o godz. 21:18:
''I k… codziennie ma być czysto!”
„Nie zrobiłaś na czas obiadu”, krzyczy mężczyzna i rwie się do rękoczynów. „Nie dotykaj”, błaga żona. „To się k… nie stawiaj”, wrzeszczy mąż i zaczyna ją przepytywać: „O której k… wróciłaś z pracy?” „O 17.00” – tłumaczy Karolina. „A o której masz wracać?” – wykrzykuje P. „O 16.00”, odpowiada cicho kobieta. „O 16.00 ku… masz tu być najpóźniej. A o której ma być obiad?” – pyta P. „O 17.00” – szepce żona. „I k… codziennie ma być czysto, nie tylko na stołach! ” – rozkazuje mąż.'
takie to oto życie miała kobieta ,żona p(osła ) z pisu
zapewne bogobojnego katolika ...
a wyrok? prace społeczne z możliwością zamiany na grzywnę ?bez komentarza ...
nie życzę źle tej całej prokurator...
z całego serca i szczerze ,życzę jej tylko podobnego ''męża'' i podobnej ''sielanki''