Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Modra Krokosmia niezalogowany
2 września 2019r. o 21:49
jak to było z tym odbudowywaniem przemysłu stoczniowego wg. ''pinokia'' matołusza?
ano wspawano coś co miało robić za ''stępkę '' pod przyszły prom ...
stępki już prawie nie ma bo zżarła ją rdza a stocznia zamiast budować chce teraz kupić ''gotowca'' :]

ale teraz mamy to ...

''W Szczecinie kilka dni temu zatwierdzono protokół zakończenia budowy stalowego kadłuba lodołamacza czołowego oraz jego aluminiowej nadbudówki. W internecie szybko jednak pojawiły się zdjęcia oddanego kadłuba sklejonego taśmą pomalowaną na czerwono. - Za PRL malowano trawę na zielono. Za PIS buduje się statki za pomocą papierowej taśmy ''

''technologia'' wg .pis :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2 września 2019r. o 21:57
a tymczasem w ''państwie pis'' ...

''Pacjent przewieziony karetką pogotowia do 4. Wojskowego Szpitala Klinicznego we Wrocławiu czekał w aucie aż 8 godzin na przyjęcie. Placówka nie widzi problemu.

29 sierpnia zapisze się czarną kartą w najnowszej historii Wojskowego Szpitala Klinicznego we Wrocławiu. Aż 3 osoby, przywiezione do placówki karetkami, czekały na przyjęcie po 7-8 godzin!

W sumie tego dnia do szpitala karetkami przywieziono 48 pacjentów. Kolejnych 114 osób czekało na pomoc na SOR-ze. Szpital nie był w stanie sprawnie wszystkim pomóc.''

głosujta kmiotki ...:]
a jak wygramy to wicie...domy wam ...hahahaha

~~Płoworuda Godecja niezalogowany
2 września 2019r. o 22:08
~~Modra Krokosmia napisał(a): a tymczasem w ''państwie pis'' ...

''Pacjent przewieziony karetką pogotowia do 4. Wojskowego Szpitala Klinicznego we Wrocławiu czekał w aucie aż 8 godzin na przyjęcie. Placówka nie widzi problemu.

29 sierpnia zapisze się czarną kartą w najnowszej historii Wojskowego Szpitala Klinicznego we Wrocławiu. Aż 3 osoby, przywiezione do placówki karetkami, czekały na przyjęcie po 7-8 godzin!

W sumie tego dnia do szpitala karetkami przywieziono 48 pacjentów. Kolejnych 114 osób czekało na pomoc na SOR-ze. Szpital nie był w stanie sprawnie wszystkim
pomóc.''

głosujta kmiotki ...:]
a jak wygramy to wicie...domy wam ...hahahaha

Przecież PINOKIO chwalił się ostatnio ,że w szpitalach jest w ostatnixh 4 latach znaczna poprawa a czas na wizytę u specjalisty bardzo się skrócił ,ja dostałem skierowanie na zabiegi na październik 2020 .oczywiście już jestem po zabiegach ale prywatnie w Prowicie za co Im serdecznie dziękuję .
2 września 2019r. o 22:27
przyznaj że na tą prywatną wizytą pojechałeś ''elektrykiem'' który też obiecał ci ''pinokio''

a jechałeś aleją wysadzoną setkami drzew wchodzacych w drzewostan tych ''milionów drzew '' które też obiecał ...

ja zdradzę ci pewną tajemnicę ...ponoć ta ziemia co to po dobrej cenie ''pinokio'' kupił od zaprzyjaźnionego plebana w przyszłym roku ma być obsadzona ryżem ...

:]

obrabiać tę ziemię będzie ''suweren ''

za ''miskę ryżu '' :]
to też obietnica ...
~~Lawendowoniebieski Pierwiosnek niezalogowany
2 września 2019r. o 23:11
https://twitter.com/i/status/1168131245810864130

WuC
~~Wiśniowa Czeremcha niezalogowany
3 września 2019r. o 13:43
Problem służby zdrowia, a ściślej dostępności usług zdrowotnych jest bardziej złożony.
Niedawno sprowadziłem się do Bolesławca z Mazowsza, z tzw Polski B za Wisłą.
Mam więc pewną skalę porównawczą, również odnośnie służby zdrowia.
Tam maksymalny czas oczekiwania na wizytę u lekarza specjalisty czy na zabiegi terapeutyczne wynosił 3 (słownie trzy) miesiące. Jak jest w Bolesławcu każdy widzi.
Wydaje się więc, że bardzo wiele w tej materii zależy od władz lokalnych.
A "miska ryżu", vide "efekt Mandeli" kwalifikuje się do leczenia specjalistycznego.
A z tą specjalizacją akurat w Bolesławcu jest najmniejszy problem. ;)
3 września 2019r. o 17:13
piszesz o problemach w służbie zdrowia?
przecież ''pinokio'' zapewnia że wszystko jest ''cacy''...
wierzysz mu?

''Zamiast pomóc, ratownik pobił pacjentkę. Koszmar na SOR''

Potrzebowałam tam pomocy, a zostałam brutalnie zaatakowana przez kogoś, kto przecież powinien ratować ludzi, a nie ich bić

- opowiada kobieta.

Pacjentka twierdzi, że całej sytuacji przyglądali się policjanci, którzy akurat przebywali na SOR. Choć widzieli, jak mężczyzna ją bije, nie reagowali. ''

nie reagowali bo to zapewne byli ''przebierańcy'' ;)

''Dopiero trzy dni po zajściu (to widzieli nie tylko świadkowie, ale też nagrały kamery monitoringu), przedstawiciele szpitala poinformowali o pobiciu przełożonych ratownika. Pogotowie Ratunkowe orzekło, że agresorowi wystarczy w ramach kary... nagana. ''

przecież on tylko wyrażał swoje ''niezadowolenie''

jak ci faszyści co kopali protestujące kobiety ...;)

''Niemal bezkarny ratownik dalej pracował w pogotowiu. W końcu, pod koniec sierpnia, w sprawę włączona została prokuratura. Dopiero wtedy przełożeni agresywnego mężczyzny zdecydowali się zwolnić go z pracy. ''

ojej ...zwolnili biedaczynę ...a taki był dobry ,sumienny a ponad wszystko wrażliwy...

tylko co do chwili zwolnienia mając zapis z monitoringu robiła dyrekcja tego ...
no właśnie czego?...szpitala?

3 września 2019r. o 17:25
nie ma dnia by nierząd pisowski i łamanie prawa nie wychodziło z każdej strony...

teraz kolejna afera z ''Pegasusem''

kur.w.a co za kraj ...

zaorać w pisDU ...

i nie pierdzielić mi tu o moim braku ''patriotyzmu''

i gdzieś mam kolejny ''powód Kazimierz'' :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza