Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Kredowobiała Magnolia niezalogowany
22 września 2019r. o 9:19
pisowski NIK, ukryty majątek a w nim prostytutki na godziny.

https://www.money.pl/gospodarka/marian-banas-i-kamienica-w-krakowie-nie-ma-sladu-po-hotelu-na-godziny-6427170423428737a.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 września 2019r. o 10:19
A czytałeś Doktrynę szoku Naomi Klein Głupia Papugo ? Jeśli czytałeś , to gdzie szukasz sensacji , jeśli nie czytałeś to daj se spokój ... albo na prawdę walcz z systemem zniewolenia i pamiętaj , że cwaniacy z kosmosu , to również Ty :) Romek Nacht twierdzi , że Ty też jesteś częścią świadomości Ha Nocri i również Ty Ksawery , nota bene Bułhakow też to wiedział :)

W tym właśnie rzecz , co uważamy za prawdę ? :) Jakie doktryny ... ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Płowobrunatna Niezapominajka niezalogowany
22 września 2019r. o 11:35
~~Kredowobiała Magnolia napisał(a): pisowski NIK, ukryty majątek a w nim prostytutki na godziny.

https://www.money.pl/gospodarka/marian-banas-i-kamienica-w-krakowie-nie-ma-sladu-po-hotelu-na-godziny-6427170423428737a.html
"Łączenie mojej osoby z działalnością przedstawioną w materiale red. Kittela jest oszczerstwem i pomówieniem. Nie zarządzałem pokazanym w materiale hotelem. Byłem właścicielem budynku, który na podstawie umowy zawartej zgodnie z prawem wynająłem innej osobie. Osoba ta prowadziła tam działalność hotelową. Obecnie nie jestem właścicielem tej nieruchomości" - pisze Marian Banaś w przesłanym do redakcji money.pl oświadczeniu.

"Materiał odbieram jako próbę manipulacji, szkalowania i podważania dobrego imienia nie tylko mojej osoby, ale również kierowanych przeze mnie instytucji. W związku z nieprawdziwymi informacjami skieruję sprawę na drogę sądową" - dodaje.
~~Płowobrunatna Niezapominajka niezalogowany
22 września 2019r. o 11:49
~~Jasnoróżowy Krokus napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Cóż jak to w Kiepskich Pazdziochowa powiedziała , pierdziu - maniu , i PiS rozgoni to towarzystwo po PO-wskie.
Brawo PiS, bravissimo Jarek z Żoliborza .

Chapnie cię zdziwko ty Pisowska sprzedajna dziwko .
Krokus , Ty pewnie jesteś dobrym człowiekiem , Twój rynsztokowy język to wina totalnej opozycji , Ty jesteś tylko ich uczniem - bardzo pilnym uczniem , nie przejmuj się tym że Ciebie krytykują , w następnych wyborach PO weźmie Ciebie na listę kandydatów do Sejmu jak Klaudię Jachirę .
&t=50s
~~Ceglany Kalocefalus niezalogowany
22 września 2019r. o 11:57
Ja Maryjanowi wierzę ,to taki Prawy i Sprawiedliwy urzędnik ,katolik niezłomny .Jak każdy w PISie .
Wygramy wybory ,zmienimy konstytucję i wtedy żaden pismak złego słowa nie napisze na naszego niewinnego członka ,albo na księdza lub nie daj Boże biskupa niewinnego .
Nie będzie nam tu amerykańska telewizja mówić co jest właściwe a co nie .Tu jest Polska a nie Ameryka .

22 września 2019r. o 20:00
"Kaczyński to człowiek zły i do szpiku kości zepsuty. (...) Miałem okazję go poznać" Paweł Rabieja
~~Sczerniały Kleome niezalogowany
22 września 2019r. o 20:10
~~Kredowobiała Magnolia napisał(a): "Kaczyński to człowiek zły i do szpiku kości zepsuty. (...) Miałem okazję go poznać" Paweł Rabieja

tylko pis !!!!!
22 września 2019r. o 20:28
https://opinie.wp.pl/marek-kacprzak-szef-nik-marian-banas-jeszcze-nie-zaczal-urzedowac-a-juz-oblal-egzamin-opinia-6427309531031681a

pis to największa tragedia w historii Państwa Polskiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza