~~Kredowobiała Magnolia napisał(a): pisowski NIK, ukryty majątek a w nim prostytutki na godziny."Łączenie mojej osoby z działalnością przedstawioną w materiale red. Kittela jest oszczerstwem i pomówieniem. Nie zarządzałem pokazanym w materiale hotelem. Byłem właścicielem budynku, który na podstawie umowy zawartej zgodnie z prawem wynająłem innej osobie. Osoba ta prowadziła tam działalność hotelową. Obecnie nie jestem właścicielem tej nieruchomości" - pisze Marian Banaś w przesłanym do redakcji money.pl oświadczeniu.
https://www.money.pl/gospodarka/marian-banas-i-kamienica-w-krakowie-nie-ma-sladu-po-hotelu-na-godziny-6427170423428737a.html
~~Jasnoróżowy Krokus napisał(a):Krokus , Ty pewnie jesteś dobrym człowiekiem , Twój rynsztokowy język to wina totalnej opozycji , Ty jesteś tylko ich uczniem - bardzo pilnym uczniem , nie przejmuj się tym że Ciebie krytykują , w następnych wyborach PO weźmie Ciebie na listę kandydatów do Sejmu jak Klaudię Jachirę .Jurko61 napisał(a): Cóż jak to w Kiepskich Pazdziochowa powiedziała , pierdziu - maniu , i PiS rozgoni to towarzystwo po PO-wskie.
Brawo PiS, bravissimo Jarek z Żoliborza .
Chapnie cię zdziwko ty Pisowska sprzedajna dziwko .
~~Kredowobiała Magnolia napisał(a): "Kaczyński to człowiek zły i do szpiku kości zepsuty. (...) Miałem okazję go poznać" Paweł Rabieja