Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Szkarłatna Frezja niezalogowany
21 września 2019r. o 22:21
Jurko61 napisał(a): Cóż jak to w Kiepskich Pazdziochowa powiedziała , pierdziu - maniu , i PiS rozgoni to towarzystwo po PO-wskie.
Brawo PiS, bravissimo Jarek z Żoliborza .

Popieram, niechybnie tak się stanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieska Kapusta niezalogowany
21 września 2019r. o 22:40
Bolecnauci wiedzą wszystko ;)
To mam takie pytanie. Jaka jest struktura własnościowa ZEC Bolesławiec ?
~~Jasnoróżowy Krokus niezalogowany
21 września 2019r. o 22:44
~~Szkarłatna Frezja napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Cóż jak to w Kiepskich Pazdziochowa powiedziała , pierdziu - maniu , i PiS rozgoni to towarzystwo po PO-wskie.

Popieram, niechybnie tak się stanie.

A trochę później niechybnie będzie Wenezuela .Spiszcie się brać 500+ bo ...y szybko odejdą .

Zastosowana autokorekta

~~Ceglastoczerwony Tojad niezalogowany
21 września 2019r. o 23:21
~~Jasnoróżowy Krokus napisał(a):

Chapnie cię zdziwko ty Pisowska sprzedajna dziwko .

Jak nie umiesz się zachować to zamknij ryja totalny chamie.
~~Ciemnoniebieska Kapusta niezalogowany
22 września 2019r. o 0:05
~~Ciemnoniebieska Kapusta napisał(a): Bolecnauci wiedzą wszystko ;)
To mam takie pytanie. Jaka jest struktura własnościowa ZEC Bolesławiec ?

No tak:
Właścicielem 100% udziałów Spółki jest Gmina Miejska Bolesławiec.
To może ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego panuję taka cisza nt:
"Nowa Taryfa dla Ciepła"
z mocą obowiązującą od 1 września 2019r.
Tyle hałasu o pietruszce, a tu proszę.
Cena centralnego ogrzewania i ciepłej wody 15% w górę,
a tzw opłata stała nawet 25% !! :(
I cisza. Ktoś to rozumie ?
~~Sepiowa Ślazówka niezalogowany
22 września 2019r. o 0:17
https://mobile.natemat.pl/210881,triumf-ziobry-ta-decyzja-trybunalu-w-strasburgu-nie-spodoba-sie-wielu-prokuratorom?fbclid=IwAR0jb_4B2PTInj7M_S_DjWc0OiddJn7xeZzBcqiX2LV90P0VXnvYm6VhBIg
~~Jaskraworudy Cedr niezalogowany
22 września 2019r. o 7:40
''Źle się dzieje w Stolicy Apostolskiej. Watykan ma potężną dziurę w swoim budżecie sięgającą aż 70 milionów euro. Uzdrowienie sytuacji było jednym z głównych celów papieża, gdy obejmował urząd sześc lat temu. Niestety do dziś mu się to nie udało, a nie pomaga fakt, że Watykan od dwóch lat nie ma głównego szefa finansów. Ostatni siedzi za pedofilię.

Sytuacja finansowa Watykanu jest bardzo zła. Obecnie deficyt tego państwa-miasta wynosi około 70 mln euro i powiększył się aż dwukrotnie wobec zeszłego roku. Jak twierdzą cytowani przez włoską prasę przedstawiciele Watykanu to efekt nieskutecznego administrowania finansami i inwestycjami. Papież Franciszek zalecił hierarchom podjęcie działań, które doprowadzą do zmniejszenia dziury budżetowej. ''

Franek ...Na kłopoty Bedn...nie....nie Bednarski...
mamy w Polsce ''fahowca''od łatania dziur budżetowych i ''bilansowania''
ale uważaj i patrz mu na łapy...
to raczej nie bilansowanie a balansowanie a co do kasy to też zwracaj na niego uwagę bo i u ciebie może ''przejąć '' jakiś bank ''za złotówkę'' ;)
ziemi tam po cichu nie kupi bo i tak jej mało macie a tu ostatnio się ''obkupił''
:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
22 września 2019r. o 8:47
No sie ma Głupia Papugo :) Od czasów transformacji ustrojowej nie było takich w tym nieszczęśliwym kraju , co na arenie politycznej chcieli by coś dobrego dla Ludzi uczynić. Ale to co mnie osobiście martwi na chwilę obecną , to ten cały spisek klimatyczny i handel prawem do emisji . Nie wiem czy żydobankster Morawiecki ma z tego jakieś tantiemy , ale prawem nie należy handlować. Takie działanie kłóci się z pojęciem człowieczeństwa. Kiedyś zapytałem Kolegę Ozjasza Goldberga , kto jest właścicielem pieniądza fiducjarnego ... olał mnie . I dzisiaj już wiem i dziękuję Ozjaszowi za naukę :) Ja go też olewam , podobnie , jak Paligłupa , Słońce Peru , Zimnego Lecha i Drugiego z Kaczorów , nie mówiąc o Bolku i Stolcmanie ... ale Kolega Tęczowy w aspekcie zmian klimatycznych chce pozamykać polskie kopalnie a dolników na pysk z roboty wywalić . Chodzi mu prawdopodobnie o to , żeby jak w przypadku kopalni Krupińskiego z złotówkę oddać to co jeszcze tutaj zostało.

A wszystko dla mamony .... mylisz się Głupia Papugo twierdząc , że PIS sprzedaje za złotówkę . Żydotransformacja zaczęła się wtedy gdy bajtlem byłem , oczywiście z
mojego punktu widzenia .Nota bene poczytaj Stary Testament Jahwe :) Dzisiaj nawet PoPis w ciula mnie nie zrobi .

Smuci fakt , że jeszcze tego nie łapiesz i wciąż walisz propagandą

Miłej niedzieli ... ja stary łącznościowiec Ci to mówię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza