~~Morelowa Gynostemma napisał(a): i tak samo tobie proponuje w,y,p,i,e,r,d,a,l,a,ć z tego Kraju jak żyje ci się zle.
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
~~Morelowa Gynostemma napisał(a):~~Szmaragdowozielona Choina napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):
bedziesz miał 20 milionów muzłumanów na ulicach
PISdziesiąt milionów czyli więcej niż PISdzielców!!:D
byłem na wygnaniu w Anglii za rządów PO
bo Kraju zarabiało sie 1000 zł.
Wróciłem bo tylko w Polsce żyje się dobrze za rządów PIS
i tak samo tobie proponuje w,y,p,i,e,r,d,a,l,a,ć z tego Kraju jak żyje ci się zle.
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
~~Ruda Firletka napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):~~Szmaragdowozielona Choina napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):
i tak samo tobie proponuje w,y,p,i,e,r,d,a,l,a,ć z tego Kraju jak żyje ci się zle.
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
A kto ciebie śmieciu wpuścił do Anglii ,wróciłeś bo jesteś tumanem i nieudacznikiem a tu dostaniesz 500+ i chodzisz nachlany .
~~Morelowa Gynostemma napisał(a):~~Szmaragdowozielona Choina napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
~~Kredowobiała Magnolia napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/wojska-amerykanskie-w-polsce-oto-koszt-6428585024874625a.html
Polska armia strzela patykami....
Zamiast inwestować w modernizację Polskiej Armii płacimy ogromne miliardy
za wakacje Amerykanów. Gdy Amerykanie zdecydują się opuścić Polskę ... zgrozo
~~Ruda Firletka napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):~~Szmaragdowozielona Choina napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
Znam takich wygnańców jak ty tutaj chodzili nachlani brudni i osmarkani mieli problemy z prawem i pojechali do Anglii robić nam reklamę ,przez takich wygnańców Polacy traktowani są gorzej od Rumunów i Marokańczyków .
~~Różowoczerwona Gunera napisał(a):~~Ruda Firletka napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):~~Szmaragdowozielona Choina napisał(a):~~Morelowa Gynostemma napisał(a):
wrócisz jak wróci PO
czyli NIGDY antyPolaku
Znam takich wygnańców jak ty tutaj chodzili nachlani brudni i osmarkani mieli problemy z prawem i pojechali do Anglii robić nam reklamę ,przez takich wygnańców Polacy traktowani są gorzej od Rumunów i Marokańczyków .
To dziwne .
Dziwne, że ci co wracają z Anglii czy Belgii budują domy pod Bolesławcem. Swoje domy :)
I są zadowoleni ...
z powrotu