Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2161
#fobiak nieaktywny
5 stycznia 2020r. o 15:22
Pannazdzieckiem napisał(a):

Karoń nielubiany przez Fobicznego i Czerniak , którego nie lubi Kc , bo kasę łupi ... pan lepkie rączki :D

panienko nie wiem czy to public relations czy tez podryw. ja karonia bardzo lubie, dzieki niemu poznalem neomarksizm, antykulture i wiele ciekawych teorii. karon wpierd dala sie w dziedziny o ktorych nie ma pojecia i wychodzi na blazna. ostatnio powrocil do swojej materii i tam powinien pozostac. nie ze wszystkim sie z karoniem zgadzam i nie ma zamiaru tego ukrywac. jego krytyka mlodych, traktowanie ich i mowienie o nich jako o nierobach to nie wypal, wiem, ze broni swojej ksiazki ale tego nie jest w stanie obronic. prawo do lenistawa to tylko stary esej, ktorym nie mozna sie kierowac obecnie i tlumaczyc nim niechec do pracy. niechecia do pracy nie jest zadna ideologia, niechecia do pracy jest wynagrodzenie za ta prace. i tu juz mamy neoliberalizm.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocista Irezyna niezalogowany
5 stycznia 2020r. o 15:30
fobiak napisał(a):
~~Złocista Irezyna napisał(a):

widze, ze jestes zakupczyszony, media wykonaly dobra robote. rownie dobrze moglbys sie zastanawiac jak sie dostac na ksiezyc. jak czytam takie bzdety to nawet sie nie zastanawiam nad tym. zastanow sie, jakie masz szanse na przezycie, moim zdaniem nie masz zadnych. nie szkoda tobie zycia na takie pieerdoly?

dobrze wiesz do czego zmierzałem w wkrętka o tej broni hipersonicznej ...no cóż ...
propaganda ma też swoją ''siłę rażenia'' ;)

piszesz ''pierdoły''?

tyle że ''pierdołą '' już nie jest potęga militarna Rosji w stosunku do naszej...;)

stąd to co pisałem o ''tarczach''

jeden wystrzał i jest po lotnisku w Mińsku ...żaden samolot nie wzleci...
jeden rosyjski krążownik i nawet kuter na połów nie wypłynie ...

jak do tego dodamy że jeden samolot nad węzłem kolejowym w Tarnowskich Górach sparaliżuje całą Polskę wtedy też napiszesz że to ''pierdoły'' ? ;)

nieważne ... ważne jest to jak ''skomentuje '' to korniszon zamieszczając głupawy uśmieszek bo w swoich słowach jak widać nie potrafi ...:]

2161
#fobiak nieaktywny
5 stycznia 2020r. o 15:33
no dobra wiesz co ci zagraza, wiesz, ze nie masz zadnych szans, to co chcesz osiagnac swoimi komentarzami?
~~Topazowa Malina niezalogowany
5 stycznia 2020r. o 15:33
Z tych wszystkich wypowiedzi antypisowskich elit Bolesławca typu Falco , Fobiak , etc. Wynika iż w niedalekiej przyszłości PiS będzie również odpowiedzialny za ich poczęcie .

W wypowiedzi niejakiego redaktorka Macieja M .z programu
Musisz to Wiedzieć doznałem napadu śmiechu ,
PiS wprowadził Rezolucje wobec Rosji w Brukseli ???
( czyli ma większość ) , a wiec Grodzki niech się tam nie wybiera , nic nie osiągnie ,,
Hahahahaha
Następna bajka o sportowcach Rosyjskich i ich wykluczeniu za doping ,
Winna Polska i pewnie PiS ,
Ta redakcja znajduje się pewnie w jakiejś Stodole pod Wrocławiem .
Hahaha
2161
#fobiak nieaktywny
5 stycznia 2020r. o 15:39
~~Topazowa Malina napisał(a): Z tych wszystkich wypowiedzi antypisowskich elit Bolesławca typu Falco , Fobiak , etc. Wynika iż w niedalekiej przyszłości PiS będzie również odpowiedzialny za ich poczęcie .

( czyli ma większość ) , a wiec Grodzki niech się tam nie wybiera , nic nie osiągnie ,,
Hahahahaha
Hahaha

to masz cos z uszami, wczoraj sie kapales i zapomniales o uszach i pewnie o jajach. maciak mowil, ze ten wniosek zlozyl pis.
14240
M21W2
5 stycznia 2020r. o 18:11
fobiak napisał(a):
~~Topazowa Malina napisał(a): Z tych wszystkich wypowiedzi antypisowskich elit Bolesławca typu Falco , Fobiak , etc. Wynika iż w niedalekiej przyszłości PiS będzie również odpowiedzialny za ich poczęcie .

Hahahahaha
Hahaha

to masz cos z uszami, wczoraj sie kapales i zapomniales o uszach i pewnie o jajach. maciak mowil, ze ten wniosek zlozyl pis.
Fobiaczku , ja Tobie pomogę , trzymam z Tobą , Ty taki " mądry " , nikt poza Tobą i falkusiem nie jest w stanie stwierdzić że : -- Politycznie odskoczyliśmy od demokratycznego świata o lata świetlne. Jesteśmy dziś autorytarną krainą („dziwadło na peryferiach Europy” – jak pisał Jarosław Kurski) zamieszkaną przez lud, który wielbi wodza i nienawidzi wszystkiego, co obce i inne , no może jeszcze M. Środa . - Oczekuję pochwały , jestem z wami .
~~Bananowa Metasekwoja niezalogowany
5 stycznia 2020r. o 18:45

pisowska Polska ku zagładzie
~~Bladozielona Frezja niezalogowany
5 stycznia 2020r. o 18:50
Plantatorze ,dzięki Kaczyńskim i Piotrowiczowi ,pokonaliśmy komunę ,wstaliśmy z kolan .
Ale zdradzieckie mordy ,gendery ,lewaki nie śpią ,wkładają kij w szprychy .
My wiemy że do polityki nie idzie się dla pieniędzy .
Praca Umiar ,Pokora .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy