Pannazdzieckiem napisał(a):
Karoń nielubiany przez Fobicznego i Czerniak , którego nie lubi Kc , bo kasę łupi ... pan lepkie rączki :D
fobiak napisał(a):~~Złocista Irezyna napisał(a):
widze, ze jestes zakupczyszony, media wykonaly dobra robote. rownie dobrze moglbys sie zastanawiac jak sie dostac na ksiezyc. jak czytam takie bzdety to nawet sie nie zastanawiam nad tym. zastanow sie, jakie masz szanse na przezycie, moim zdaniem nie masz zadnych. nie szkoda tobie zycia na takie pieerdoly?
~~Topazowa Malina napisał(a): Z tych wszystkich wypowiedzi antypisowskich elit Bolesławca typu Falco , Fobiak , etc. Wynika iż w niedalekiej przyszłości PiS będzie również odpowiedzialny za ich poczęcie .
W wypowiedzi niejakiego redaktorka Macieja M .z programu
Musisz to Wiedzieć doznałem napadu śmiechu ,
PiS wprowadził Rezolucje wobec Rosji w Brukseli ???
( czyli ma większość ) , a wiec Grodzki niech się tam nie wybiera , nic nie osiągnie ,,
Hahahahaha
Następna bajka o sportowcach Rosyjskich i ich wykluczeniu za doping ,
Winna Polska i pewnie PiS ,
Ta redakcja znajduje się pewnie w jakiejś Stodole pod Wrocławiem .
Hahaha
fobiak napisał(a):Fobiaczku , ja Tobie pomogę , trzymam z Tobą , Ty taki " mądry " , nikt poza Tobą i falkusiem nie jest w stanie stwierdzić że : -- Politycznie odskoczyliśmy od demokratycznego świata o lata świetlne. Jesteśmy dziś autorytarną krainą („dziwadło na peryferiach Europy” – jak pisał Jarosław Kurski) zamieszkaną przez lud, który wielbi wodza i nienawidzi wszystkiego, co obce i inne , no może jeszcze M. Środa . - Oczekuję pochwały , jestem z wami .~~Topazowa Malina napisał(a): Z tych wszystkich wypowiedzi antypisowskich elit Bolesławca typu Falco , Fobiak , etc. Wynika iż w niedalekiej przyszłości PiS będzie również odpowiedzialny za ich poczęcie .
W wypowiedzi niejakiego redaktorka Macieja M .z programu
Musisz to Wiedzieć doznałem napadu śmiechu ,
PiS wprowadził Rezolucje wobec Rosji w Brukseli ???
( czyli ma większość ) , a wiec Grodzki niech się tam nie wybiera , nic nie osiągnie ,,
Hahahahaha
Następna bajka o sportowcach Rosyjskich i ich wykluczeniu za doping ,
Winna Polska i pewnie PiS ,
Ta redakcja znajduje się pewnie w jakiejś Stodole pod Wrocławiem .
Hahaha
to masz cos z uszami, wczoraj sie kapales i zapomniales o uszach i pewnie o jajach. maciak mowil, ze ten wniosek zlozyl pis.