M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a):~~Topazowa Malina napisał(a):Fobiaczku , ja Tobie pomogę , trzymam z Tobą , Ty taki " mądry " , nikt poza Tobą i falkusiem nie jest w stanie stwierdzić że : -- Politycznie odskoczyliśmy od demokratycznego świata o lata świetlne. Jesteśmy dziś autorytarną krainą („dziwadło na peryferiach Europy” – jak pisał Jarosław Kurski) zamieszkaną przez lud, który wielbi wodza i nienawidzi wszystkiego, co obce i inne , no może jeszcze M. Środa . - Oczekuję pochwały , jestem z wami .
to masz cos z uszami, wczoraj sie kapales i zapomniales o uszach i pewnie o jajach. maciak mowil, ze ten wniosek zlozyl pis.
bolus a co ty mi chcesz wyjasnic?
jestes laryngologiem, uszomyjkiem czy czyscijajkiem?
ok, wyjasnij mi bolus
~~Modry Ligustr napisał(a): Skoro tam wam źle w Polsce to dlaczego tu jeszcze mieszkacie, plujecie siagle na wszystko co Polskie, wszystkie mądrości pozjadaliście to albo wynocha z tego kraju lub pokażcie to potraficie skoro jesteście tacy mądrzy to dlaczego nie kandydujecie do sejmu. Wiecie dlaczego nie kandydujecie, bo jesteście głupo - mądrzy, potraficie tylko krytykować zza kulis, obsmiewać i opluwać tych co chcą coś zrobić. Sami nic nie potraficie, wyciągnał bym was i dał stanowiska i rozliczał, tacy jesteście mądrale, niedoszli ministrowie, posłowie i senatorowie. W pracy, w rodzinie, wśród znajomych i w towarzystwie nikt takich nie lubi , którzy uważają, że wszystkie rozumy pozjadali. Wystarczy jakis temat i taki mądrala już zaczyna głosić swoje madrości życiowe. Nikt kto zna takiego mądrale nie odda głosu na takiego, dlatego pozostaje im bić pianę na internecie i w swoim gronie wymądrzać się swoją pseudo wiedzą.
Prawda ich boli , nieudacznicy potrafią tylko w klawiaturę stukać i gorzkie żale wylewać , są tacy forumowicze tzw mądrzejsi od mądrych ,
Jak dobrze ich nazwałeś [ niedoszli ministrowie ,posłowie i senatorzy ]
Dajcie rządzić i nie przeszkadzajcie , zostali wybrani w największej frekwencji
przez naród , kim wy jesteście ???? Goło.........pce , pomijając pana Przemka ,
jakie macie prawo obrażać masy inteligentnych ludzi którzy głosowali na PiS ,
Rozumiem klejenie płytek i stanie przy Betoniarce kiedyś się znudzi , [a może w polityce zabłysnę ], inny po dachach już skakać nie może , cóż pozostało ,
świeczka w dłoń i pod sąd [ może zabłysnę],
Można by im jeszcze przytoczyć zwrotkę Śp. Danusi R. [ Gdzie ci mężczyźni ,prawdziwi tacy ????? Gdzieeeee???]
Nawet Czarzasty ma ciekawego kandydata na Prezydenta Polski .haha
Zastosowana autokorekta