~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): tu tez szukasz ze mną kontaktu?
coś próbujesz mi przypisywać wręcz prosisz się o kolejnego ''kopa''
swoim durnowatym postem uwłaczasz ludziom służącym w tamtych latach bo gen. Jaruzelski był ich zwierzchnikiem ...
pisząc o''zorganizowanej grupie przestępczej '' uderzasz w polskich żołnierzy ...
więc to że Wałęsa wg. ''bolkiem '' w tej chwili uprawnia mnie do napisania że ty ze swoją ''s'' byliście ''zorganizowaną grupą przestępczą ''
miło ci kmiotku? :]
Januszu falco - inbecylu , ja piszę o Jaruzelskim , daleko mi do Twojego podłego stosowania odpowiedzialności zbiorowej .
Głupio ci inbecylu ?
nie ...nie jest mi głupio kmiotku bo przeczytaj swój pierwszy post gdzie pisałeś o ''organizacji przestępczej'' nie wyszczególniając osób...
a więc pisałeś o wszystkich czyli pisowskim -bliskim tobie zwyczajem- stosować odpowiedzialność zbiorową...
teraz starasz się ''prostować'' swoją wypowiedź wymieniając poszczególne osoby...
i ponownie wpieprzasz tu swoje propagandowe śmieci ... :]
na koniec ...wygogluj sobie ''inbecylu'' (sic!) poprawną pisownię ...
w ''goglowaniu '' jesteś całkiem niezły a reszta to dno...:]
M21W2 napisał(a):~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): szukasz ze mną kontaktu?
KMIOCIE:)
o jakim to cytacie sądu tu pieprzysz razem ze swoim kolejnym wazeliniarzem skornem?
nigdzie nie widzę jakiegoś orzeczenia czy uzasadnienia sądowego ...
i jeszcze jedno ...szczekanie dochodzi do ciebie z kuchni ....;)
dupku :)...znowu zaraz napiszesz że cię ''poniosło'' i znowu będziesz za to przepraszał? :]
nie pisz mi więc kolejnych swoich dyrdymałów o jakiejś ''grupie przestępczej'' bo jakoś nie widzę żadnego wpisu na ten temat i w tej formie jaką chcesz tu pokazać ...
takie bzdety wciskaj skornowi ...on to łyknie jak młody pelikan ...
karm go tymi swoimi śmieciami z solidarnościowych gazetek ...hahaha
po co do mnie piszesz?
kumpla szukasz kmiocie?
:]
~~Jaskraworuda Trytoma napisał(a): kolejny raz nie wiesz co piszesz...
Zastosowana autokorekta