~~Turkusowa Lantana napisał(a): to może sprawdźmy, dla kogo Jaskraworuda Trytoma jest autorytetem w sprawach polityki :D niech wpisze się poniżej z głosem poparcia, zobaczymy ile was jest :D nie zawiedźcie swojego idola :D niech wie, dla ilu osób codziennie wypełnia swoją misję :D
ty tu kmiotku nie rób ze mnie jakiegoś autorytetu bo nigdy za niego tu nie chciałem uchodzić ...
to co piszę jest odniesieniem tylko i wyłącznie do treści które czytam i staram się je analizować dodając swój komentarz ...
twoja rzeczywistość jest oparta tylko na jednym punkcie który tu przez litość dla ciebie pominę bo przecież za chwilę będziesz już kimś innym ...
tym tacy jak ty się charakteryzują ..próbować opluć i zniknąć ...
twój bezdennie głupi ''apel'' z głosami poparcia jest nieudolną próbą dyskredytacji nie mnie a wszystkich którzy widza w pisie bandę nieudaczników a wręcz przestępców
przypomnę ci tu kmiotku temat który sam założyłem prosząc wszystkich zalogowanych forumowiczów o wpisy w których ich obraziłem ...
nie pojawił się nikt ...dziękuję :)
funkcjonował tu też temat o jakichś tam problemach falco z bolecnautami ...
nikt z zalogowanych też się nie pojawił by opisać jakie to ma ze mną problemy ...
teraz ty stosując jakiś płytki zabieg,prostacką wręcz sztuczkę z pogranicza socjotechniki czego oczekujesz ?
facet - ja nawet jako niezalogowany ,nawet kiedy system zmieni mi nick piszę swoim ''stylem''
nie mam nic do ukrycia i nie mam zamiaru się ukrywać ...
jutro też tu będę pisał by jak to określasz -wypełniać ''misję ''
i wierz mi -ciebie nie zawiodę ...
kimkolwiek będziesz -kąkolem czy innym chwastem ...:]
falco taki jest -co myśli to napisze i nie ma w tym żadnej złości ...hahaha