Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 8:58
a ja mam koleżkę który pobiera 3x500+!!!!! i jest antypisio.r.em...:)

wczoraj zaistniały takie okoliczności że musiałem siedzieć z ludźmi z Lubania ,Lwówka i ze Zgorzelca...
a jak się siedzi i nie za bardo jest co robić to się rozmawia...
o czym Polacy dzisiaj rozmawiają?
o polityce ...hahaha

i wiem że nie uwierzycie ale nie było JEDNEJ osoby która by powiedziała że popiera pisdzielców... :]

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 9:02
Horu nie podniecaj się większość twierdzi ,że nie popiera pis-u i nie będzie na nich głosowało - to dlaczego pis rządzi w naszym udręczonym kraju?
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 9:06
Horus napisał(a): a ja mam koleżkę który pobiera 3x500+!!!!! i jest antypisio.r.em...:)

wczoraj zaistniały takie okoliczności że musiałem siedzieć z ludźmi z Lubania ,Lwówka i ze Zgorzelca...
o polityce ...hahaha

i wiem że nie uwierzycie ale nie było JEDNEJ osoby która by powiedziała że popiera pisdzielców... :]

Mo
ja sąsiadka popiera Dudę ,a wiesz dlaczego, bo nigdy nie przepracowała 1 dnia ale urodził 4 dzieci i liczy na emeryturę ,całe szczęście ,że ma dopiero 50 lat bo za 10 lat
nie będzie PiSu .
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 10:59
~~Kawowy Cytryniec napisał(a): Horu nie podniecaj się większość twierdzi ,że nie popiera pis-u i nie będzie na nich głosowało - to dlaczego pis rządzi w naszym udręczonym kraju?

a gdzie tu moja ''podnieta''?jeśli coś czuję czytając tu niektóre wpisy to jedyne co czuję to pewien niesmak...
jak można zostać zmanipulowanym i ''kupionym'' za własne pieniądze...
pracujemy przez blisko 170 dni w roku dla państwa by później to samo państwo dawało określonej liczbie ludzi kasę twierdząc że ''my wam dajemy''
przeanalizujcie sobie ile dni w roku trzeba było pracować trzy,pięć czy dziesięć lat lata wstecz ...
''dawanie'' 500 zł przed kilkoma laty miało sens...
socjalny jak najbardziej wtedy wskazany ale głównym celem była polityka...;)

dzisiaj te ''500'' ma już daleko niższą wartość ...
stąd nowe''socjale''

tyle że to już z lekka przebrzmiała ''nuta'' bo w międzyczasie , jednocześnie ponad 30 !!!! nowych podatków i podateczków często poukrywanych w ''drobnym druczku'' ;)

dlatego nie ma się czym ''podniecać'' a wystarczy myśleć ...
a jak jest z tym ''myśleniem '' w narodzie pokazują nawet dzisiejsze czasy ..nie trzeba wracać do czasów minionych
~~Różowy Len niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 12:14
Horus napisał(a): a ja mam koleżkę który pobiera 3x500+!!!!! i jest antypisio.r.em...:)

o polityce ...hahaha

Po prostu takich masz znajowych. a to "pisdzielców" świadczy najbardziej o tobie samym. Nie wskazuje to ani na jakieś wyższe wartości moralne, których mógłbyś być głosicielem, ani na wykształcenie, gdyż wykształceni ludzie potrafią się wyrazić bardziej dosadnie, bez używania waginopochodnych słów. Nie wyglądasz mi też na zwolennika pojednania.
Z tego co się orientuje to popierasz Trzaskowskiego. Trochę to dziwne, bo on deklaruje ze popierają go ludzie inteligentni, wykształceni i chcący narodowej zgody. Nijak mi tu nie pasujesz. Może powinieneś zmienić obóz? Może Hołownia albo Biedroń?
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 12:35
wiesz co?

kiedy czytam tu o sobie ;) jako o komuchu,folksdojczu , zdrajcy bolszewii i ...pedofilu zoofilu czy nawet nekrofilu ...;) to jakoś nie czuję potrzeby wysilać się na ukrywanie niechęci do pisdzielców ...:]

pomijam tu to że wcześniej byłem ''gorszym sortem'' czy kierowano pośrednio i w moją stronę gest lichockiej ...

kiedy widzę w tiwi tego bufona na usługach jednej partii , który pierdzieli te swoje ''filipiki'' jak on to działa ''dla dobra Polaków '' w każdym wręcz swoim wystąpieniu pokazujący ''środkowy palec'' milionom Polaków którzy ''trzeźwieją'' a on to widzi po spadającym poparciu to dziwi mnie to co tu piszesz...

tak....od wielu ,wielu lat widzę w Trzaskowskim jakąś nadzieję na poprawy ,na zatrzymanie tej degrengolady państwa jakiej funduje nam pisowski nie(rząd)

pisi.or.y dzielą ludzi a duda im wtóruje...

Mi się wydaje, że proponowanie dzielenia społeczeństwa na społeczeństwo "takie" i "takie", na ludzi "takich" i "takich", rodziny "takie" i "takie" nie jest dobre

a tobie? :)
~Popielaty Głóg niezalogowany
16 czerwca 2020r. o 14:27
Wychodzi na to ,że takim osobą jak Ty nie przeszkadzało by nawet gdyby Rafalek konto wyczyscil ,żonę zgwałcił,a dzieci dał Rabiejowi z małżonkiem na wychowanie .
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2020r. o 14:51
~Popielaty Głóg napisał(a): Wychodzi na to ,że takim osobą jak Ty nie przeszkadzało by nawet gdyby Rafalek konto wyczyscil ,żonę zgwałcił,a dzieci dał Rabiejowi z małżonkiem na wychowanie .[/

a mnie wychodzi na to że takim ''osobą'' ;) jak ty nie przeszkadzało by jakby Andrzejek nakazał rozpoczynać dzień modlitwą i podobnie kończyć ...;)

jednocześnie nakazały miłować pis nienawidząc innych...

reszta twoich pierdół jest na tyle głupia że jakikolwiek komentarz jest zbędny...

przegracie pisdzielce i dlatego dwa ,trzy dni przed wyborami mckwacz ogłosi stan wyjątkowy...

wasze kłamstwa i oszustwa aby zachowały ciągłość tylko taki ruch uratuje...

wy wiecie że jesteście przegrani ...hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza