to zwykły żoliborski cwaniaczek...
kiedy jego brat był u władzy czuł bezkarność i teraz kiedy jego człowiek ''rządzi'' ;) czuje to samo...
facet rządny władzy nie pcha się na poważne ,powiedzmy ministeriale stanowisko?
nie chce być po raz kolejny premierem?
tu wychodzi właśnie jego cwaniactwo...
jako nic nie znaczący poseł jest bezpieczny jeśli chodzi o postawienie przed Trybunałem Stanu...
jedyne co mu grozi to sąd powszechny i liczę na to ze kiedyś to się stanie ...
jeśli nie zrobi tego sąd to zrobią to ludzie a że mckwacz wie że takie coś może nastąpić otoczył się już nie tylko ochroniarzami ale wręcz kordonem podległej mu Policji...
znasz podobny przypadek by tak państwo chroniło szarego posła?
to jest strach ...strach w pełni uzasadniony bo trudno mi teraz znaleźć w pamięci kogoś tak szkodliwego dla Polski...
no ...może Szczęsny Potocki...
Dopisane 19.06.2020r. o godz. 08:12:
~~Białawy Rumianek napisał(a): Horus napisał(a): nie łżyj ...
przejęli upadającą firmę Condor której nikt nie chciał bo firma tonęła w długach ...
no ...napisz co obecnie z tym Condorem o wróblich skrzydełkach ....dawaj ...
Z tego co wiem to Condora nie przejęli. Nie pisz bzdur.
jakie bzdury?
piali z zachwytu a kiedy przyszło co do czego już o tym tvkura milczała ...
dlatego właśnie prosiłem o to by coś o tym napisał ...
nie napisał ...;)
ale wracajmy do pisdzielców...;)
''Pojawienie się osób ze środowiska LGBT na niedzielnym wiecu poparcia dla Andrzeja Dudy w centrum Tarnowa zdeprymowało lokalnych działaczy PiS. Relacjonujący to wydarzenie fotoreporter Tadeusz Koniarz twierdzi, że jednemu z nich do tego stopnia puściły nerwy, iż ten usiłował mu utrudniać pracę i nazwał "pier... kapusiem", co zarejestrował mikrofon lokalnej telewizji. Były kandydat na prezydenta Tarnowa z ramienia PiS Janusz Gładysz najpierw się takich słów wypierał, ale kilka godzin później uderzył się w pierś i przepraszał. ''
to jest właśnie kłamliwy pis...
zwyzywać ,obrazić a kiedy wyjdzie to wszystko niby przeprosić ...;)