~~Szary Rącznik niezalogowany 25 marca 2021r. o 10:15
Jak ustaliła TV Trwam, Anna Czabańska – żona przewodniczącego Rady Mediów Narodowych Krzysztofa Czabańskiego ,byłego członka PZPR – ma dodatkowe, dobrze płatne zajęcie. Oprócz dyrektorskiej pensji w Polskim Radiu, pobiera wynagrodzenie za zasiadanie w Radzie Nadzorczej spółki Lotos Paliwa. Miesięcznie to kilka tysięcy złotych,w radiu zarabia 15 000zł.
''Według najnowszych wyliczeń ekonomistów, trzeci lockdown będzie kosztował budżet państwa około 25 miliardów złotych. To druzgoczący cios dla gospodarki, która nie podniosła się nawet po dwóch poprzednich lockdownach.
Ponad miliard złotych na dzień
Ponowne zamykanie gospodarki jeszcze bardziej uderza w branże hotelarskie, gastronomiczne i kulturalne. W optymistycznych wizjach część restrykcji dla hotelarstwa i usług zostanie zniesiona na koniec kwietnia. Dla gastronomii – dopiero w maju, donosi dziennik “Rzeczpospolita”.''
~~Kremowy Miłek niezalogowany 25 marca 2021r. o 18:29
no i świetnie. mnie się to podoba. Mam stary zdezelowany samochód i nie mogę go sprzedać bo większość stać i wali do salonów po nówki. Jeszcze trochę poczekam i mam nadzieję że ze sprzedażą nie będzie problemu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.