Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Mondry niezalogowany
9 października 2022r. o 6:15
Horus napisał(a): zapytaj o to piSSdzielców...;D
ta sekta otumanionych i ogłupionych do granic absurdu ''wielbicieli'' gotowa cię na takim spotkaniu ''zaciukać'' ;D

Dziwna historia ! Nie ma autokarów ludzi zwiezionych z innych miejscowości, nie ma selekcji, pytania bez kartek, ale co najdziwniejsze… Nie ma szpicli, nie ma dziesiątek policyjnych wozów, nie ma setek mundurowych, nie ma milicyjnych psów i koni ? No, jak to możliwe ???!!!
Nie kochają go tak jak Oszczalnika ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
9 października 2022r. o 6:27
wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
mkkwacz bez tej ''obstawy'' jednego takiego spotkania mógłby nie przeżyć...
on dobrze o tym wie ...;D
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D
~~Mondry niezalogowany
9 października 2022r. o 6:39
Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
~~Wyborca peło niezalogowany
9 października 2022r. o 9:55
Na spotkaniach z prezesem Kaczyńskim protestują ci którzy nie otrzymali 500+, 13i 14 emerytury oraz przeciwnicy Baltic Pipe oraz przekopu Mierzei Wiślanej a najbardziej mieszkańcy Świnoujścia za tunel ale ostatnio też samorządowcy którzy nie chcą dostarczać węgla mieszkańcom.
~~Wyborca peło niezalogowany
9 października 2022r. o 9:56
A jeszcze przeciwnicy reparacji od Niemiec....... to najbardziej boli.
~~Endriu niezalogowany
9 października 2022r. o 11:16
Niech mi nikt nie mówi że grzybobranie to nie jest ciężka praca..........aha i jeszcze jedno.........ustaliliśmy z wiadomą osobą że "węgla nie ma i nie będzie".........tego się trzymamy.
14240
M21W2
9 października 2022r. o 13:57
Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D

Ten post pokazuje całą prawdę o anty pisowcach , typy z pod ciemnej gwiazdy .
Brawo Horus za ujawnienie prawdy , nie wiem czy Donek jakby to przeczytał byłby zadowolony .
Styl wpisu godny Urbana .

Dopisane 09.10.2022r. o godz. 13:57:

~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Proste , przed typami z pod ciemnej gwiazdy , anty - PiS .
~~Wesoły Romek niezalogowany
9 października 2022r. o 14:38
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...

Ten post pokazuje całą prawdę o anty pisowcach , typy z pod ciemnej gwiazdy .
Brawo Horus za ujawnienie prawdy , nie wiem czy Donek jakby to przeczytał byłby zadowolony .
Styl wpisu godny Urbana .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 13:57:
Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Proste , przed typami z pod ciemnej gwiazdy , anty - PiS .

"Szczepan" jak nie masz sklerozy to powinieneś pamiętać z Biuletynów "S" jak się nabijali z komuchów bo mieli ochronę , i ze bali się gniewu ludu :) a teraz co? byle łajza z PIS ma ochronę SOP za Naszą kasę :) ten mały szczerbaty obszczaniec przebił swoim strachem wszystkich komuchów razem wziętych :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza