Horus napisał(a): zapytaj o to piSSdzielców...;D
ta sekta otumanionych i ogłupionych do granic absurdu ''wielbicieli'' gotowa cię na takim spotkaniu ''zaciukać'' ;D
Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
mkkwacz bez tej ''obstawy'' jednego takiego spotkania mógłby nie przeżyć...
on dobrze o tym wie ...;D
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D
~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
mkkwacz bez tej ''obstawy'' jednego takiego spotkania mógłby nie przeżyć...
on dobrze o tym wie ...;D
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D
Ten post pokazuje całą prawdę o anty pisowcach , typy z pod ciemnej gwiazdy .
Brawo Horus za ujawnienie prawdy , nie wiem czy Donek jakby to przeczytał byłby zadowolony .
Styl wpisu godny Urbana .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 13:57:Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Proste , przed typami z pod ciemnej gwiazdy , anty - PiS .
"Szczepan" jak nie masz sklerozy to powinieneś pamiętać z Biuletynów "S" jak się nabijali z komuchów bo mieli ochronę , i ze bali się gniewu ludu :) a teraz co? byle łajza z PIS ma ochronę SOP za Naszą kasę :) ten mały szczerbaty obszczaniec przebił swoim strachem wszystkich komuchów razem wziętych :)