M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:25:~~qwerty , jak wolisz chamstwo od rzeczowej dyskusji proszę bardzo , tępy przygłupie ja tym importowanym węglem palę , kupiłem 2 tony polskiego po 3400 zł oraz na próbę 200 kg importowanego po 3200 zł , nie widzę żadnej różnicy , sprzedawca jest zobowiązany wystawić fakturę z parametrami węgla .
Nie jest żadną tajemnicą że wydobywany węgiel ze wszystkich kopalń świata jest przesiewany i dzielone na sorty, od miału po groszek . kostka , orzech .
Żeby było ciekawiej , na fakturze mam zaznaczone wydobycie węgla polskiego w maju 2022 , jak myślisz tępy przygłupie po ile mógł sprzedający " przedsiębiorca " go kupić ? , to dzięki takiej propagandzie jak Twoja mogą nas doić , żeby było jeszcze ciekawiej nie dał mi faktury od razu tylko swojemu kierowcy aby miał w razie kontroli .
Życzę udanego zakupu polskiego węgla po 3500 , ja następny kupię importowany , wiem że w portach jest sprzedawany po niecałe 2600 brutto i nic nie odbiega od naszego chyba że nasz będzie w podobnej cenie wybiorę nasz polski dużo tańszy w kopalniach , dożo droższy na składach .
Zastosowana autokorekta
~~wina Tuska napisał(a): Węgiel z Kolumbii w Otwocku znika błyskawicznie. Miasto nie zarabia, tylko dopłaca. Prezydent z PIS prosi o pół miliona złotych wojewodę z PIS. W pięć dni w Otwocku sprzedano 60 ton kolumbijskiego węgla
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan z lasu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a)
Uderz w stół a nożyce ( bydło ) się odezwie .
.
ajajajaj...tam ''bydło'' teraz tu ''przygłupie''
opanuj się śmieszny gostku bo jeszcze nam tu ''zejdziesz '' z emocji....;D
a z tym Otwockiem i jego węglem się nie błaźnij bo jak widzę nie masz o tym bladego pojęcia...
twoja banda nieudaczników piSSdzielskich chce teraz samorządy postawić pod ścianą i na nich zrzucić odpowiedzialność bo wiedzą że ''dali du-py'' na całej linii ...
piSSlamska wazelino co ty tu jeszcze wymyślisz bo twoje łgarstwa są już tu wręcz legendarne...;D
M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:25:~~qwerty , jak wolisz chamstwo od rzeczowej dyskusji proszę bardzo , tępy przygłupie ja tym importowanym węglem palę , kupiłem 2 tony polskiego po 3400 zł oraz na próbę 200 kg importowanego po 3200 zł , nie widzę żadnej różnicy , sprzedawca jest zobowiązany wystawić fakturę z parametrami węgla .
Nie jest żadną tajemnicą że wydobywany węgiel ze wszystkich kopalń świata jest przesiewany i dzielone na sorty, od miału po groszek . kostka , orzech .
Żeby było ciekawiej , na fakturze mam zaznaczone wydobycie węgla polskiego w maju 2022 , jak myślisz tępy przygłupie po ile mógł sprzedający " przedsiębiorca " go kupić ? , to dzięki takiej propagandzie jak Twoja mogą nas doić , żeby było jeszcze ciekawiej nie dał mi faktury od razu tylko swojemu kierowcy aby miał w razie kontroli .
Życzę udanego zakupu polskiego węgla po 3500 , ja następny kupię importowany , wiem że w portach jest sprzedawany po niecałe 2600 brutto i nic nie odbiega od naszego chyba że nasz będzie w podobnej cenie wybiorę nasz polski dużo tańszy w kopalniach , dożo droższy na składach .
M21W2 napisał(a): ~~qwerty , twoja odpowiedź świadczy o tobie , żel mi ciebie , tak po prostu po ludzku .
Przepraszam że w poprzednim poście na twoje życzenie odpowiedziałem adekwatnie .
Nie twoją winą jest odczłowieczenie , nie odpowiadasz za odziedziczone geny .Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:39:Ktoś napisał: ~~wina Tuska napisał(a): Węgiel z Kolumbii w Otwocku znika błyskawicznie. Miasto nie zarabia, tylko dopłaca. Prezydent z PIS prosi o pół miliona złotych wojewodę z PIS. W pięć dni w Otwocku sprzedano 60 ton kolumbijskiego węgla
Prawidłowo , Morawiecki obiecał pokrycie kosztów dystrybucji , Prezydent postąpiwszy prawidłowo odpowiedział - sprawdzam .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:46:Januszku , dziecko drogie , wszystkim bez wyjątku odpowiadam adekwatnie , tobie parówo tym razem też . bydlaku , zamknij ryja , jak cytujesz to cytuj całość , komu i dlaczego odpowiedziałem tak jak na to zasłużył .
Co za gnida wciska ryja nie zaczepiany a później jęczy jak dostanie kopa .
M21W2 napisał(a):
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:46:Januszku , dziecko drogie , wszystkim bez wyjątku odpowiadam adekwatnie , tobie parówo tym razem też . bydlaku , zamknij ryja , jak cytujesz to cytuj całość , komu i dlaczego odpowiedziałem tak jak na to zasłużył .
Co za gnida wciska ryja nie zaczepiany a później jęczy jak dostanie kopa .