~~Jasnoczerwony Fiołek napisał(a): Janie co z tym lasem zrobiłeś? wychodek? Czy z własnej gęby?
~~Jan z lasu napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
mkkwacz bez tej ''obstawy'' jednego takiego spotkania mógłby nie przeżyć...
on dobrze o tym wie ...;D
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D
Ten post pokazuje całą prawdę o anty pisowcach , typy z pod ciemnej gwiazdy .
Brawo Horus za ujawnienie prawdy , nie wiem czy Donek jakby to przeczytał byłby zadowolony .
Styl wpisu godny Urbana .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 13:57:Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Proste , przed typami z pod ciemnej gwiazdy , anty - PiS .
Zrób coś ze sobą plantatorze, żyjesz dla siebie, pasożycie…, jesteś bezproduktywny, takich nam nie trzeba, przerabiaczy chleba na góvno ,pomyśl bakterio, znajdź na siebie sposób…
Uderz w stół a nożyce ( bydło ) się odezwie .
Ciemna maso , wiesz że jestem plantatorem a dalej piszesz - " jesteś bezproduktywny " .
Typowy de, bil , anty PiS .
Miłego wieczoru , nie myśl co odpisać , masz z tym problem .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 16:28:
Wesoły Romciu , zamiast bredzić o komunie którą "zwalczałeś " , biłeś z za rago milicjantów pokieruj obecnymi " bojownikami " od klawiatury .
Długi Janku oni potrzebują przywódcy , wskaż im drogę jak obalić współczesną " komunę " a nawet " coś gorszego " .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan z lasu napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): wytłumaczenie tego jest stosunkowo proste...
mkkwacz bez tej ''obstawy'' jednego takiego spotkania mógłby nie przeżyć...
on dobrze o tym wie ...;D
jestem pewien że gdzieś tam głęboko ma ukrytą myśl jak kiedyś skończył Nicolae Ceausescu....;D
Ten post pokazuje całą prawdę o anty pisowcach , typy z pod ciemnej gwiazdy .
Brawo Horus za ujawnienie prawdy , nie wiem czy Donek jakby to przeczytał byłby zadowolony .
Styl wpisu godny Urbana .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 13:57:Ktoś napisał: ~~Mondry napisał(a): Rzecznik KW Policji w Poznaniu tłumaczy, że policja w Kórniku nie ochraniała Jarosława Kaczyńskiego, tylko chroniła mieszkańców. Pytam się qurwa przed kim ? Przed Kaczyńskim ? Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Proste , przed typami z pod ciemnej gwiazdy , anty - PiS .
Zrób coś ze sobą plantatorze, żyjesz dla siebie, pasożycie…, jesteś bezproduktywny, takich nam nie trzeba, przerabiaczy chleba na góvno ,pomyśl bakterio, znajdź na siebie sposób…
Uderz w stół a nożyce ( bydło ) się odezwie .
Ciemna maso , wiesz że jestem plantatorem a dalej piszesz - " jesteś bezproduktywny " .
Typowy de, bil , anty PiS .
Miłego wieczoru , nie myśl co odpisać , masz z tym problem .
Dopisane 09.10.2022r. o godz. 16:28:Wesoły Romciu , zamiast bredzić o komunie którą "zwalczałeś " , biłeś z za rago milicjantów pokieruj obecnymi " bojownikami " od klawiatury .
Długi Janku oni potrzebują przywódcy , wskaż im drogę jak obalić współczesną " komunę " a nawet " coś gorszego " .
"Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich złodziei :) wtedy PISnięci sami spiedrolą na wschód :)
M21W2 napisał(a): Horusku , węgla nie ma , niema nic , nic nie ma , Polska w " ruinie , jest jazgot i płacz na forum .
Tylko " głupi " Anglicy , Niemcy , Czesi , Holendrzy , Belgowie zamiast naśladować takich jak TY wychodzą na ulice , protestują przeciwko drożyźnie , braku paliw .
Z taką opozycją i jej zwolennikami PiS może spać spokojnie .
A teraz tradycyjnie , Januszku , Kłamczuszku , łżesz jak **** **** , Otwock jest przykładem świetnych władz samorządowych , wiedzą po co zostali wybrani .
Januszku , Kłamczuszku , jak myślisz ( z tym zapewne przesadzam ) dlaczego inni samorządowcy nie biorą przykładu z Otwocka , ja myślę że nie chcą jak ty dowodów na to że węgiel jest , wolą aby ich wyborcy płacili znacznie wyżej w składach prywatnych lub z braku kasy marzli w nie ogrzewanych domach .
Widzisz Januszku , w Zebrzydowej kolejny skład ogłasza że prowadzi sprzedaż węgla :
Ostatnia aktualizacja stanu: 06.10.2022
ZUH''MICHAŁEK''MIECZYSŁAW MICHAŁEK
Zebrzydowa (wieś) 194A, Województwo dolnośląskie
609 694 229
od 3 280 zł
Przykładowo Otwock oferuje swoim mieszkańcom węgiel klasy orzech w cenie 2900 zł .
Węgiel, wraz z możliwością dostarczenia do gospodarstwa domowego, jest sprzedawany mieszkańcom Otwocka, za kwotę poniżej 3 tys. zł brutto za tonę. Aby zapewnić ciągłą dostępność opału, można kupić do 2 ton węgla na jedno gospodarstwo domowe.