Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Taki mamy klimat niezalogowany
10 października 2022r. o 15:18
Ale jaja ale jaja Jasiu nie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtobrązowy Fasolnik niezalogowany
10 października 2022r. o 15:40
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .

"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)

Śmieszny Jasieńku , rozumiem twoje problemy ze zrozumieniem prostego tekstu , napisałem - my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , ( po przecinku ) dodałem - szachy lub ping ponga w klubie Polfa .
Z Horusem chodziłeś do jednej klasy , on rocznik 1957 ty zapewne też , dzieli nas 7 lat , lata 60/70 - ty 3 - 23 lata - ja 10 - 30 lat .
Jakbyś miał zdolność myślenia sam byś na to wpadł , wtedy taka różnica wieku to była przepaść , po drugie wątpię czy w tamtych latach ja widziałem ciebie a ty mnie , wątpię czy w ogóle kiedykolwiek się spotkaliśmy , jedyną osobą z was wszystkich znałem osobiście twoją siostrę " działaczkę " Solidarności .

Nie zniżę się do twojego poziomu , aby cokolwiek o kimś z twojej rodziny pisać , NIECH SPOCZYWAJĄ W POKOJU .
gtvf

Widzisz "Szczepan", "nie chcem ale muszem" jak mawiał Twój idol Bolęsa napisać.
Nie dość , żeś kawał tłuka,
to łże jak bura suka. Jak mawiał Dorn.
Zapomniałeś jak mi komentowałeś fotki na FB? to co pierdzielisz żeśmy się nie spotkali, mieszkając na Fabrycznej w jednym bloku? :) Co napiszesz o mojej rodzinie? jedynie to , że siostra była w PZPR od Gierka, była w egzekutywie miejskiej o czym tutaj już pisałem by na koniec zostać szefową "S" w Sławie :) nie ma wam wstyd solidaruchom? Tak patrzę na te Twoje obliczenia lat mojego życia :) "dobrze" liczysz :) chyba szkołę nr .7 kończyłeś, bo nie powiesz , żeś zamiast książki to granaty w tornistrze nosiłeś i ci podręcznik do matematyki rozyebało :)
~~Wesoły Romek niezalogowany
10 października 2022r. o 15:46
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Męczennica , dziękuję , jestem zaopatrzony w węgiel na całą zimę .

Wiesz "Szczepan" ile kasy PISnięci wydali by zasypać rentowną kopalnię która miała złoża węgla energetycznego na kupę lat? prawie 500 milionów.
6. Ile kopalni postanowiono zlikwidować od grudnia 2015 do dnia dzisiejszego?

W okresie od grudnia 2015 r. do dnia dzisiejszego postawiono w stan całkowitej likwidacji 14 kopalń, tj. KWK „Brzeszcze-Wschód”, KWK „Anna”, KWK „Jas-Mos”, KWK Pokój I”, KWK „Makoszowy”, KWK „Krupiński”, KWK „Wieczorek I”, KWK „Śląsk”, KWK „Wieczorek II”, KWK „Mysłowice- Wesoła I”, KWK „Rydułtowy I”, KWK „Piekary I”, KWK „Jastrzębie III”, KWK „Pokój II”.
https://polityka.se.pl/wiadomosci/zlikwidowano-50-kopalni-zostalo-ich-20-polacy-moga-tylko-zalamac-rece-aa-ipNP-UwPE-EXqY.html?fbclid=IwAR1N2tZAX6HRE9OnRMad3yVYz4-GZgawCA2EUFJLchJi05zcki77LTWBeyc#source=fb

Romciu , rok 1990 - czynnych 70 kopalń .
Rok 2005 - czynnych 40 kopalń .
Rok 2015 czynnych 29 kopalń .
Rok 2022 czynnych 20 kopalń .

Wnioski wyciągnij sam - jak potrafisz ? .

Pytanie , dlaczego po 2005 roku do 2021 likwidowano nadal kopalnie , jaki był tego powód , odpowiesz ? .

Bo sprzedała Nas górników łajza z Solidarności górniczej, pojechał do Warszawy z protestem sprzedał górników i już na Śląsk nie wrócił, zrobili dziada jakimś dyrektorem do spraw niepotrzebnych , i po tym co wyszło? z jednej kopalni zrobili kilkanaście spółeczek które się uwłaszczyły na majątku kopalni a gratis sprzedajne dziady z "S" dostawali tam udziały gratis.
~~Jasnogranatowy Klon niezalogowany
10 października 2022r. o 16:53
NA WIOSNĘ BĘDZIEMY MUSIELI ZAPŁACOĆ 1000ZŁ
~~osiem gwiazdek niezalogowany
10 października 2022r. o 17:17
https://www.money.pl/gospodarka/wojna-w-nbp-to-co-dzieje-sie-teraz-w-banku-uderzy-w-nas-wszystkich-6821495386037088a.html

glapiński bęziesz siedział
~~ghjk niezalogowany
10 października 2022r. o 17:39
M21W2 napisał(a): Horusku , węgla nie ma , niema nic , nic nie ma , Polska w " ruinie , jest jazgot i płacz na forum .

Tylko " głupi " Anglicy , Niemcy , Czesi , Holendrzy , Belgowie zamiast naśladować takich jak TY wychodzą na ulice , protestują przeciwko drożyźnie , braku paliw .
Z taką opozycją i jej zwolennikami PiS może spać spokojnie .

A teraz tradycyjnie , Januszku , Kłamczuszku , łżesz jak **** **** , Otwock jest przykładem świetnych władz samorządowych , wiedzą po co zostali wybrani .
Januszku , Kłamczuszku , jak myślisz ( z tym zapewne przesadzam ) dlaczego inni samorządowcy nie biorą przykładu z Otwocka , ja myślę że nie chcą jak ty dowodów na to że węgiel jest , wolą aby ich wyborcy płacili znacznie wyżej w składach prywatnych lub z braku kasy marzli w nie ogrzewanych domach .

Widzisz Januszku , w Zebrzydowej kolejny skład ogłasza że prowadzi sprzedaż węgla :

Ostatnia aktualizacja stanu: 06.10.2022

ZUH''MICHAŁEK''MIECZYSŁAW MICHAŁEK
Zebrzydowa (wieś) 194A, Województwo dolnośląskie
609 694 229
od 3 280 zł
Przykładowo Otwock oferuje swoim mieszkańcom węgiel klasy orzech w cenie 2900 zł .

Węgiel, wraz z możliwością dostarczenia do gospodarstwa domowego, jest sprzedawany mieszkańcom Otwocka, za kwotę poniżej 3 tys. zł brutto za tonę. Aby zapewnić ciągłą dostępność opału, można kupić do 2 ton węgla na jedno gospodarstwo domowe.

Przeczytaliście tekst tego pieprzonego konfidenta ze zrozumieniem bo ja tak ,pisze ,o składzie opałowym w Zebrzydowej jako kolejnym sprzedającym węgiel .Firma Michałek handluje węglem od 30 lat a nie od teraz ,po drugie celowo wypisujesz wszystkie dane właściciela ,żeby niżej napisać ,że nie dostałeś od razu faktury sugerując to ,że najpierw dostał ją kierowca ,przecież to logiczne ,że kierowca powinien mieć tą fakturę na drodze ,myślisz ,że Urząd skarbowy zrobi mu kipisz ,Michałek za takie coś powinien oklepać ci mordę .

Zastosowana autokorekta

~~XYZ niezalogowany
10 października 2022r. o 17:52
https://wolnemedia.net/przed-nagla-smiercia-walczyl-z-halucynacja/
~~Jasnogranatowy Klon niezalogowany
10 października 2022r. o 17:54
~~osiem gwiazdek napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/wojna-w-nbp-to-co-dzieje-sie-teraz-w-banku-uderzy-w-nas-wszystkich-6821495386037088a.html

glapiński bęziesz siedział

A DZISIAJ MÓWILI O NAGRODZIE NOBLA W EKONOMII... I WSPOMINALI ZE TRZEBA W KRYZYSIE RATOWAĆ BANKI WIĘC LUDZIE RATUJCIE OSZCZĘDNOŚCI I WYBIERAJCIE KASE Z BANKÓW

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza