~~Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): widzisz jak sam ze siebie robisz zwykłego tumana? ;D
klasykiem jest np. ''nikt nas nie przekona ze czarne jest czarne a ...''
podane cytaty tak cię rajcują?...uważasz je za pokaz górnolotnego myślenia czy tak po ludzku prostactwo trafia do prostactwa?
Juruś a o tobie tak brzydko piszą bo albo ''folksdojcz'' albo ''malinowy nos'' lub jeszcze gorzej to tak naprawdę jest?
a to że piszą o tym że ''uciekł do szwabów przed alimentami '' to prawda czy fałsz bo jakoś nigdy o tym nie piszesz...;D
zdradź nam co tobą kierowało ?...ty katolik jak mogłeś to zrobić? ? ?
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' a że pomysł nie wypalił to wolałeś dać ''w długą'' i po problemie ?
jak to jest Juruś że nikt z tobą nie chce dyskutować -fakt ze nie ma o czym i z kim- a ty maniaku ciągle do mnie wracasz bredząc o jakichś ''tyldach'' ;D
sam tu tyldowałeś o jakimś ''egipcjaninie'' do czasu jak ci wprost napisałem że robisz z siebie dur.n.ia...;D
masz coś do ''szrajbnięcia'' polaczku ''na uchodźctwie''?
„Ma-tyldo” już mnie nudzi przypominanie o odgrzewaniu mielonych…………
ale cóż nie „kumasz” , poczytaj do jakich wpisów się posuwasz by zabłysnąć………
„na szczęście ''damskie się nie liczą'' ....to cytat z klasyka .. lub
a może zaproponowałeś ''skrobanie'' , pełna inteligencja …………
Więc zacytuję klasyka drogi Januszku,
Z wioski może wyszedłeś , lecz wieś nigdy z ciebie nie wyjdzie……………
nie pierdziel Juruś że to cię nudzi...nie pierdziel...;D
gdyby tak było nie wracał byś do mnie tylko sam być poszukał kogos by z nim tu o czyms podyskutować...tylko o czym ?
fajne cytaty wybrałeś ...a ten o ''damskich'' przecież jest twój ...;D
a ten ostatni ''klasyk'' to chyba o tobie bo to ty wyrwałeś się z wiochy która jak widać z ciebie nie wyszła bo i tu robisz ''wiochę '' ;D
teraz konspiratorze cię wylogowało i po ''egipcjaninie'' przynudzasz jakąś matyldą'' ;D