Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Wesoły Romek niezalogowany
10 października 2022r. o 11:06
M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Męczennica , dziękuję , jestem zaopatrzony w węgiel na całą zimę .

Wiesz "Szczepan" ile kasy PISnięci wydali by zasypać rentowną kopalnię która miała złoża węgla energetycznego na kupę lat? prawie 500 milionów.
6. Ile kopalni postanowiono zlikwidować od grudnia 2015 do dnia dzisiejszego?

W okresie od grudnia 2015 r. do dnia dzisiejszego postawiono w stan całkowitej likwidacji 14 kopalń, tj. KWK „Brzeszcze-Wschód”, KWK „Anna”, KWK „Jas-Mos”, KWK Pokój I”, KWK „Makoszowy”, KWK „Krupiński”, KWK „Wieczorek I”, KWK „Śląsk”, KWK „Wieczorek II”, KWK „Mysłowice- Wesoła I”, KWK „Rydułtowy I”, KWK „Piekary I”, KWK „Jastrzębie III”, KWK „Pokój II”.
https://polityka.se.pl/wiadomosci/zlikwidowano-50-kopalni-zostalo-ich-20-polacy-moga-tylko-zalamac-rece-aa-ipNP-UwPE-EXqY.html?fbclid=IwAR1N2tZAX6HRE9OnRMad3yVYz4-GZgawCA2EUFJLchJi05zcki77LTWBeyc#source=fb
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
10 października 2022r. o 11:30
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .

"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)

Śmieszny Jasieńku , rozumiem twoje problemy ze zrozumieniem prostego tekstu , napisałem - my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , ( po przecinku ) dodałem - szachy lub ping ponga w klubie Polfa .
Z Horusem chodziłeś do jednej klasy , on rocznik 1957 ty zapewne też , dzieli nas 7 lat , lata 60/70 - ty 3 - 23 lata - ja 10 - 30 lat .
Jakbyś miał zdolność myślenia sam byś na to wpadł , wtedy taka różnica wieku to była przepaść , po drugie wątpię czy w tamtych latach ja widziałem ciebie a ty mnie , wątpię czy w ogóle kiedykolwiek się spotkaliśmy , jedyną osobą z was wszystkich znałem osobiście twoją siostrę " działaczkę " Solidarności .

Nie zniżę się do twojego poziomu , aby cokolwiek o kimś z twojej rodziny pisać , NIECH SPOCZYWAJĄ W POKOJU .

Dopisane 10.10.2022r. o godz. 11:30:

Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .

"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)

drugiemu?????? ;D ;D
a o tym to Lucuś nigdy tu nie wspominał ...;D

za to nad wyraz chętnie rozpisywał się o ojcach innych...w tym mojego...
a tu proszę ...
teraz wyszło szydło z wora ...trauma z dzieciństwa ...;D

Widzisz jaką kupą gnoju jesteś , jak się pojawił ten drugi ja miałem dwadzieścia lat , wojsko i usamodzielnienie się , dla ciebie najmniejszy powód wystarczy do poszukiwania plotek i obszczekiwania , mój ojciec był górnikiem , twój podoficerem LWP , podwładnym szefa organizacji przestępczej WRON i PZPR co nie oznacza że był przestępcą lub komuchem .
Moim szefem był Wałęsa przewodniczący Solidarności , dla ciebie bohater , ja jego podwładny jestem solidaruchem odpowiedzialnym za wszelkie zło jakie sobie uroiłeś w tej pustej główce

~~osiem gwiazdek niezalogowany
10 października 2022r. o 11:35
glapiński będziesz siedział
14240
M21W2
10 października 2022r. o 11:45
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Męczennica , dziękuję , jestem zaopatrzony w węgiel na całą zimę .

Wiesz "Szczepan" ile kasy PISnięci wydali by zasypać rentowną kopalnię która miała złoża węgla energetycznego na kupę lat? prawie 500 milionów.
6. Ile kopalni postanowiono zlikwidować od grudnia 2015 do dnia dzisiejszego?

W okresie od grudnia 2015 r. do dnia dzisiejszego postawiono w stan całkowitej likwidacji 14 kopalń, tj. KWK „Brzeszcze-Wschód”, KWK „Anna”, KWK „Jas-Mos”, KWK Pokój I”, KWK „Makoszowy”, KWK „Krupiński”, KWK „Wieczorek I”, KWK „Śląsk”, KWK „Wieczorek II”, KWK „Mysłowice- Wesoła I”, KWK „Rydułtowy I”, KWK „Piekary I”, KWK „Jastrzębie III”, KWK „Pokój II”.
https://polityka.se.pl/wiadomosci/zlikwidowano-50-kopalni-zostalo-ich-20-polacy-moga-tylko-zalamac-rece-aa-ipNP-UwPE-EXqY.html?fbclid=IwAR1N2tZAX6HRE9OnRMad3yVYz4-GZgawCA2EUFJLchJi05zcki77LTWBeyc#source=fb

Romciu , rok 1990 - czynnych 70 kopalń .
Rok 2005 - czynnych 40 kopalń .
Rok 2015 czynnych 29 kopalń .
Rok 2022 czynnych 20 kopalń .

Wnioski wyciągnij sam - jak potrafisz ? .

Pytanie , dlaczego po 2005 roku do 2021 likwidowano nadal kopalnie , jaki był tego powód , odpowiesz ? .
~~Macierzanka długolistna niezalogowany
10 października 2022r. o 14:54
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)

Widzisz jaką kupą gnoju jesteś , jak się pojawił ten drugi ja miałem dwadzieścia lat , wojsko i usamodzielnienie się , dla ciebie najmniejszy powód wystarczy do poszukiwania plotek i obszczekiwania , mój ojciec był górnikiem , twój podoficerem LWP , podwładnym szefa organizacji przestępczej WRON i PZPR co nie oznacza że był przestępcą lub komuchem .
Moim szefem był Wałęsa przewodniczący Solidarności , dla ciebie bohater , ja jego podwładny jestem solidaruchem odpowiedzialnym za wszelkie zło jakie sobie uroiłeś w tej pustej główce

Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym?
~~Hebanowa Wiśnia niezalogowany
10 października 2022r. o 15:05
Mule pasiasty z Dolnych Młynów rozum ci odebrało
grzebiesz w czyichś przeszłościach , synu zlewa komunistycznego szubrawca
~~Niecierpek płowy niezalogowany
10 października 2022r. o 15:11
Tyle że ten ,,muł'' Lucusia nie wyzywa od mend i gnoi. Obrońca się znalazł. Od czasów pzd nie było tu takiego chamidła jak plantator. Ale jak widać poszedł w ślady swojego mistrza.
~~hycel niezalogowany
10 października 2022r. o 15:13
Lucuś daj głos.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.