M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Męczennica , dziękuję , jestem zaopatrzony w węgiel na całą zimę .
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Śmieszny wulgarny Romciu a właściwie Jasiu , wybaczam ci wszystkie obelgi , kiedy my twoi sąsiedzi graliśmy w piłkę , szachy lub w ping ponga w klubie Polfa ty wiesz co robiłeś i co ci z tamtych czasów zostało .
"Szczepan" coś Ci się w tej główce na starość poyebało:)gdzieś Ty w klubie Polfa w piłkę grał? w szachy to tak :) byłem tam często w latach 60/70 a Ciebie nie pamiętam żebyś tam przebywał :) wiem co robiłem i co z tego? pisałem tutaj o tym :) a Ty coś robił? drugiemu "tatusiowi" pomagałeś w pokerka grać? :)
drugiemu?????? ;D ;D
a o tym to Lucuś nigdy tu nie wspominał ...;D
za to nad wyraz chętnie rozpisywał się o ojcach innych...w tym mojego...
a tu proszę ...
teraz wyszło szydło z wora ...trauma z dzieciństwa ...;D
Widzisz jaką kupą gnoju jesteś , jak się pojawił ten drugi ja miałem dwadzieścia lat , wojsko i usamodzielnienie się , dla ciebie najmniejszy powód wystarczy do poszukiwania plotek i obszczekiwania , mój ojciec był górnikiem , twój podoficerem LWP , podwładnym szefa organizacji przestępczej WRON i PZPR co nie oznacza że był przestępcą lub komuchem .
Moim szefem był Wałęsa przewodniczący Solidarności , dla ciebie bohater , ja jego podwładny jestem solidaruchem odpowiedzialnym za wszelkie zło jakie sobie uroiłeś w tej pustej główce
~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Brunatna Męczennica , dziękuję , jestem zaopatrzony w węgiel na całą zimę .
Wiesz "Szczepan" ile kasy PISnięci wydali by zasypać rentowną kopalnię która miała złoża węgla energetycznego na kupę lat? prawie 500 milionów.
6. Ile kopalni postanowiono zlikwidować od grudnia 2015 do dnia dzisiejszego?
W okresie od grudnia 2015 r. do dnia dzisiejszego postawiono w stan całkowitej likwidacji 14 kopalń, tj. KWK „Brzeszcze-Wschód”, KWK „Anna”, KWK „Jas-Mos”, KWK Pokój I”, KWK „Makoszowy”, KWK „Krupiński”, KWK „Wieczorek I”, KWK „Śląsk”, KWK „Wieczorek II”, KWK „Mysłowice- Wesoła I”, KWK „Rydułtowy I”, KWK „Piekary I”, KWK „Jastrzębie III”, KWK „Pokój II”.
https://polityka.se.pl/wiadomosci/zlikwidowano-50-kopalni-zostalo-ich-20-polacy-moga-tylko-zalamac-rece-aa-ipNP-UwPE-EXqY.html?fbclid=IwAR1N2tZAX6HRE9OnRMad3yVYz4-GZgawCA2EUFJLchJi05zcki77LTWBeyc#source=fb
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Widzisz jaką kupą gnoju jesteś , jak się pojawił ten drugi ja miałem dwadzieścia lat , wojsko i usamodzielnienie się , dla ciebie najmniejszy powód wystarczy do poszukiwania plotek i obszczekiwania , mój ojciec był górnikiem , twój podoficerem LWP , podwładnym szefa organizacji przestępczej WRON i PZPR co nie oznacza że był przestępcą lub komuchem .
Moim szefem był Wałęsa przewodniczący Solidarności , dla ciebie bohater , ja jego podwładny jestem solidaruchem odpowiedzialnym za wszelkie zło jakie sobie uroiłeś w tej pustej główce
Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym?