~~ghjk , typowy bezmyślny anonimowy populista , Pan Michałek jest kolejnym który wznowił sprzedaż węgla którego nie miał przez jakiś czas na składzie , u tego Pana przed paru laty kupowałem koks , następnie węgiel , koks zbyt mocno podrożał i Pan Michałek zrezygnował z jego dystrybucji .
Jest taki portal - cieplo.gov.pl tam Pan Michałek dał ogłoszenie które skopiowałem i wkleiłem tym samym reklamując jego firmę .
Ja pisałem gdzie znacznie wcześniej kupiłem węgiel , nie jest żadnym przestępstwem że właściciele składów mają raj , mało towaru , wysokie ceny , wolny rynek , wolność słowa , opisałem fakty , ty zamordysta mi tego nie zabronisz tak jak ja tobie nie zabraniam oceniać mojego wpisu .
Co ma do tego US , ma faktury zakupu , ma fakturę sprzedaży , wszystko jest OK . poza jednym , ja powinienem dostać fakturę zakupu , a on swoją zamiast schować powinien dać kierowcy aby miał w razie kontroli , po to są w dwóch egzemplarzach .
W dalszej części wpisu pokazałem ceny konkurencyjne , jest to bardzo dobre dla konsumentów i szansa na obniżanie cen węgla .
O twojej mordzie napiszę tylko tyle ,piszesz co ci ślina w mordzie poda na język .
Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:18:
~~wicesołtys z Ocic napisał(a): A gdzie tu jakieś dane? Gzie jakiś obraźliwy zwrot? Lucek tak oto wywalczył wolność wypowiedzi i teraz zbiera plony.
Bardzo dobre plony , dzięki mim poznaje kto jest kto .