Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Niewyrośnięty z Żoliborza niezalogowany
11 października 2022r. o 12:05
~~Milioner Donald TUSK napisał(a): To ja dałem całusa Putinowi na molo w Sopocie . Nikt mi tego nie odbierze . Całuski dla putina .

Ty lepiej idź na wylotówkę matkę zmień, paszczu i ruru ją już boli :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Debil z TIR-a niezalogowany
11 października 2022r. o 13:26
Łukaszenko całuje Donalda Tuska i POzdrawia serdecznie .
14240
M21W2
11 października 2022r. o 14:21
~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "

A to napisał Wesoły Romek do mnie ;

("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)

Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .

Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .
~~Gario niezalogowany
11 października 2022r. o 15:02
M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "

("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)

Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .

Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .

Tylko ,że gnój to z ciebie .
14240
M21W2
11 października 2022r. o 15:18
~~ghjk , typowy bezmyślny anonimowy populista , Pan Michałek jest kolejnym który wznowił sprzedaż węgla którego nie miał przez jakiś czas na składzie , u tego Pana przed paru laty kupowałem koks , następnie węgiel , koks zbyt mocno podrożał i Pan Michałek zrezygnował z jego dystrybucji .
Jest taki portal - cieplo.gov.pl tam Pan Michałek dał ogłoszenie które skopiowałem i wkleiłem tym samym reklamując jego firmę .

Ja pisałem gdzie znacznie wcześniej kupiłem węgiel , nie jest żadnym przestępstwem że właściciele składów mają raj , mało towaru , wysokie ceny , wolny rynek , wolność słowa , opisałem fakty , ty zamordysta mi tego nie zabronisz tak jak ja tobie nie zabraniam oceniać mojego wpisu .
Co ma do tego US , ma faktury zakupu , ma fakturę sprzedaży , wszystko jest OK . poza jednym , ja powinienem dostać fakturę zakupu , a on swoją zamiast schować powinien dać kierowcy aby miał w razie kontroli , po to są w dwóch egzemplarzach .
W dalszej części wpisu pokazałem ceny konkurencyjne , jest to bardzo dobre dla konsumentów i szansa na obniżanie cen węgla .

O twojej mordzie napiszę tylko tyle ,piszesz co ci ślina w mordzie poda na język .

Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:18:

~~wicesołtys z Ocic napisał(a): A gdzie tu jakieś dane? Gzie jakiś obraźliwy zwrot? Lucek tak oto wywalczył wolność wypowiedzi i teraz zbiera plony.

Bardzo dobre plony , dzięki mim poznaje kto jest kto .
~~Horus niezalogowany
11 października 2022r. o 15:24
~~Gario napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

Tylko ,że gnój to z ciebie .

Widzisz Lucek jak brat cię widzi? A skoro bliska ci osoba tak cię podsumowuje to znaczy że wie co pisze.
14240
M21W2
11 października 2022r. o 15:25
Horus napisał(a): wczoraj oszołom coś tu pisał o Otwocku tradycyjnie łżąc w żywe oczy ...
dzisiaj nawet piSSdzielce przyznają że z tym Otwockiem to nie bardzo wyszło...;D

Udowodnisz że piszesz prawdę , jestem pewien że nie .
~~Szmaragdowa Maciejka niezalogowany
11 października 2022r. o 15:30
M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

Lucjanie niech piszą karawana jedzie dalej ,
Przecież wiesz kto przekazał wiadomości na nasz temat , chciał zabłyszczeć , a pozostał wstyd i nieodwracalne upokorzenie , jak by to jego nie dotyczyło ;);) podjadę na kawkę będąc na wszystkich świętych ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza