Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Jurko61 niezalogowany
11 października 2022r. o 15:32
~~Szmaragdowa Maciejka napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "

A to napisał Wesoły Romek do mnie ;

("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)

Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .

Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .

Lucjanie niech piszą karawana jedzie dalej ,
Przecież wiesz kto przekazał wiadomości na nasz temat , chciał zabłyszczeć , a pozostał wstyd i nieodwracalne upokorzenie , jak by to jego nie dotyczyło ;);) podjadę na kawkę będąc na wszystkich świętych ….
Jurek , starość zapomniałem zalogować ,
Wróci wartownik z lasu i będzie ze spod tyldy;);)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 października 2022r. o 15:44
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gario napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

Tylko ,że gnój to z ciebie .

Widzisz Lucek jak brat cię widzi? A skoro bliska ci osoba tak cię podsumowuje to znaczy że wie co pisze.

Twój brat nie jest bliską mi osobą .
Kolejny plotkarz i manipulant , Horusy tak mają .

Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:39:

~~Szmaragdowa Maciejka napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;

"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "

A to napisał Wesoły Romek do mnie ;

("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)

Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .

Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .

Lucjanie niech piszą karawana jedzie dalej ,
Przecież wiesz kto przekazał wiadomości na nasz temat , chciał zabłyszczeć , a pozostał wstyd i nieodwracalne upokorzenie , jak by to jego nie dotyczyło ;);) podjadę na kawkę będąc na wszystkich świętych ….

Zapraszam .

Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:44:

Czy po raz kolejny zabraknie zalogowanego Horusa i nastąpi wypływ trolli ? . poczekam zobaczę czy tradycji stanie się zadość .
~~horus niezalogowany
11 października 2022r. o 15:52
Sam tu trolujesz do spółki z bratem . Ale Gario to też twój brat którego się nie wyprzesz .
Ty chłopku aż trzesz kulasami by horus się pojawił .
14240
M21W2
11 października 2022r. o 16:03
~~horus napisał(a): Sam tu trolujesz do spółki z bratem . Ale Gario to też twój brat którego się nie wyprzesz .
Ty chłopku aż trzesz kulasami by horus się pojawił .

I się pojawił ; D

Gariów tu mnogo , ty też możesz nim być .
~~500 SUKCES niezalogowany
11 października 2022r. o 16:10
Efektywność 500+. Narodziny 347 tys - najmniej od II wojny . Zgony 487 tys - najwięcej od II wojny światowej." brawo PiS "
~~Horus niezalogowany
11 października 2022r. o 16:14
Kto się pojawił tępy trolu?
~~Jurko 61 niezalogowany
11 października 2022r. o 16:16
Lucjan nie odpisuj Horusowi.
~~Jurko61 niezalogowany
11 października 2022r. o 16:17
Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza