~~Horus napisał(a): Ktoś napisał: ~~Gario napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;
Tylko ,że gnój to z ciebie .
Widzisz Lucek jak brat cię widzi? A skoro bliska ci osoba tak cię podsumowuje to znaczy że wie co pisze.
Twój brat nie jest bliską mi osobą .
Kolejny plotkarz i manipulant , Horusy tak mają .
Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:39:
~~Szmaragdowa Maciejka napisał(a): M21W2 napisał(a): ~~Macierzanka długolistna - napisałeś ;
"Można zrozumieć twoje tłumaczenia ale takiego chama jak ty to dawno tu nie było bo zaraz po tłumaczeniach wyzywać kogoś od ''gnoi''? Ty jesteś normalny ? Czy po prostu takie otrzymałeś wychowanie w domu rodzinnym? "
A to napisał Wesoły Romek do mnie ;
("Szczepan" w pierwszej kolejności by trzeba walić w kły thebili podobnych do Ciebie popierających PISowskich .)
Moje odpowiedzi do wszystkich są adekwatne do tego co jest skierowane do mnie , mam rozumieć że jak napiszę do Ciebie - " w pierwszej kolejności trzeba by walić w kły thebili podobnych do Ciebie " będzie OK ? .
W kolejnym wpisie wycieczki osobiste o jakimś drugim " tatusiu " , co daje pożywkę plotkarzom typu Horus .
Twoja " obiektywna " ocena niczym się od jego opinii ," przypadek " , plotkarze to w mojej ocenie kupa gnoju i tak zostanie .
Lucjanie niech piszą karawana jedzie dalej ,
Przecież wiesz kto przekazał wiadomości na nasz temat , chciał zabłyszczeć , a pozostał wstyd i nieodwracalne upokorzenie , jak by to jego nie dotyczyło ;);) podjadę na kawkę będąc na wszystkich świętych ….
Zapraszam .
Dopisane 11.10.2022r. o godz. 15:44:
Czy po raz kolejny zabraknie zalogowanego Horusa i nastąpi wypływ trolli ? . poczekam zobaczę czy tradycji stanie się zadość .