Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

14240
M21W2
14 października 2022r. o 18:48
Januszku , oszczerco , ty masz swoją oceną mnie ja ciebie , twoja ocena mi loto .
Nie pochlebiaj sobie , tempa dzido nie jesteś w stanie wyprowadzić mnie z równowagi .
Czy ja napisałem że twój wpis to plotka , napisałem , PLOTKARZ NIE WYTRZYMAŁ - PLOTKARZ W AKCJI .

Ta kradzież to zbyt poważna sprawa , nie tłumacz się jakimś lepem , jak to lep to moja ocena ciebie jest tym bardziej słuszna i uzasadniona .

Horus napisał(a): to może być robota na zlecenie...
nie jest przecież tajemnicą że Lucuś nie lubi Garia...;D

Podsunąłeś Policji trop który powinni zbadać , a ty wytłumaczyć skąd takie przypuszczenie , to nie dotyczy 100 czy 200 zł tylko 100 tyś , lepiej jakbyś czasami " lepem " zatkał jadaczkę .

Piszesz do Jurka że myślisz zanim coś napiszesz , dotyczyło to powyższego wpisu , a więc jest to przemyślane i świadome nakierowanie Policji na pewien trop .

Policja powinna o ile to przeczytają zbadać trop na jaki ich naprowadzasz , wezwać ciebie i mnie na przesłuchanie .
Jutro jak napisałem sam się zgłoszę jako sugerowany przez ciebie podejrzany .

" Osoba, która fałszywie oskarża inną osobę o popełnienie czynów zabronionych bądź przewinienia dyscyplinarnego, zgodnie z artykułem 234 k.k. podlega karze grzywny bądź ograniczenia lub pozbawienia wolności do lat 2."

Dopisane 14.10.2022r. o godz. 18:39:

Przeczytaj Horusku BUFONIE do kwadratu dokładnie co napisałem , ( Jak masz jakieś podejrzenia ,piszesz o tym publicznie muszę oczyścić się z zarzutów .
Jutro zgłoszę się na policję , umożliwię tobie spełnić swój obywatelski obowiązek i podzielić się swoją wiedzą wiedzą w temacie okradzenia Garia .)
MÓJ KRÓTKI WPIS - ( JAK MASZ JAKIEŚ PODEJRZENIA ,piszesz o tym publicznie muszę oczyścić się z zarzutów .
Jutro zgłoszę się na policję , umożliwię tobie spełnić swój obywatelski obowiązek i podzielić się swoją wiedzą wiedzą w temacie okradzenia Garia . ) TO TYLE I TYLKO TYLE .

Dopisane 14.10.2022r. o godz. 18:48:

A tu o której godzinie napisałeś tu na forum , walisz głupa pytaniem gdzie napisałem czy nim jesteś ,

Horus 20 godz. 41 min. temu
to może być robota na zlecenie...

Czy to nie jest podejrzenie że MOŻE BYĆ TO ROBOTA NA ZLECENIE .

nie jest przecież tajemnicą że Lucuś nie lubi Garia , CO SUGERUJESZ TYM WPISEM ? .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20886
#Jurko61 nieaktywny
14 października 2022r. o 19:11
I nie trzeba będzie kancelarii , Lucjanie nie odpuszczaj , brnął i zabrnął , a jak będzie potrzeba potwierdzę ,
napisałem Januszowi czy zastanowił się co napisał insynuując twój udział w przestępstwie kradzieży.

Dopisane 14.10.2022r. o godz. 19:11:

Ktoś napisał: Horus napisał(a): to może być robota na zlecenie...

Ten wpis jest dokładnie naprowadzenie / nadanie kierunku / podejrzenie
więc dziwnie porównujesz , szukając usprawiedliwienia .
22258
#Horus nieaktywny
14 października 2022r. o 19:47
nie podniecaj się Jurunia...;D
dlaczego ty nie zgłosiłeś mnie na Policję a przecież sam tutaj wcześniej robiłeś pewne podchody coś tam ''insynuując''
masz mnie za naiwniaka ?...zapomniałeś że na takiego jak ty i Lucuś mam swój prywatny ipeenek?

''dokładnie naprowadzenie / nadanie kierunku / podejrzenie''
Juruś ...opanuj emocje ,jedź jutro dozbierać rydzy ...odpocznij może nie od forum ale nie zaczepiaj mnie a bądź pewien że ja będę miał przyjemność pisać z kimś innym jak z kimś takim jak ty...;D
wzbudzasz we mnie tylko wesołość a dlaczego ?...jeden z przykładów ...

20886
Jurko61 ..................1 godz. 33 min. temu
Maryjan zgodzę się w kwestii „ ktoś napisał” , tylko problem polega na tym
iż ten ktoś z 10 lub 20-stu Trolli to Maryjan z pod tyldy.
Słupki wierzytelności spadły ci do zera hi hi hi

datę zachowam na inne okoliczności ...;D
a może to Jurunia?

Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

;D

Dopisane 14.10.2022r. o godz. 19:47:

Horus napisał(a): no poczekam na tą cenę węgla z ubiegłego sezonu...

jak widzę Juruś zamilkł by nie brnąć w łgarstwo że węgiel obecnie jest tańszy niż w ubiegłym sezonie więc może ty ''abelio'' wyjaśnij jak to było ...;D

czy też ci ''zatkało kakało'' ;D

dalej cisza w temacie taniego węgla...;D
czekają na obniżki? ...a ja czytam że podrożał o ponad 170 %
20886
#Jurko61 nieaktywny
14 października 2022r. o 19:52
Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
straszyć ( bardzo tania obrona) , coś na styl „straszenia wiewiórkę orzechami”
~~Lucjan niezalogowany
14 października 2022r. o 19:53
Jurek sprawdzę czy to legalne, zbieranie haków i straszenie . Wyszedł z komuny, komuna z niego nie.
22258
#Horus nieaktywny
14 października 2022r. o 19:54
PIS-PO-PRL napisał(a): Gdy takie „luźne myśli” o tobie pisano, toś się spłakać do redakcji pobiegł :D

teraz doczytałem...
nie łżyj...reagowałem tylko na podawanie danych osobowych ...
kilka razy kiedy sam Lucuś to robił ...;D
myślisz że i na to nie poświęciłem kilka zrzutów ekranu? ;D

tak jak wiedziałem czego mogłem się spodziewać po ich padłym koledze ;D tak wiem że na takich trzeba mieć w zanadrzu kilka ,kilkanaście niespodzianek ...
i mam ...;D
nawet na tym kompie...
~~Samuelcaf niezalogowany
14 października 2022r. o 20:00
ABM Rinkai TMS is used by companies in more than 15 countries worldwide. The team implements complex projects. Before the start, a simulation is performed technical support team. The customer success team is connected at all stages: during implementation and the use of the product. For convenience, a separate mobile application – Riro. The solution is constantly updated to meet customer requirements.
22258
#Horus nieaktywny
14 października 2022r. o 20:02
Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
straszyć ( bardzo tania obrona) , coś na styl „straszenia wiewiórkę orzechami”

ja straszę ?...ja kiedyś ostrzegałem twojego padniętego koleżkę ;D
zawsze ostrzegałem a kiedy nie posłuchał skończył jak skończył ...;D
ale czy to nie ty straszyłeś mnie tu ''kancelarią ''?
przypomnieć ?
;D
zaraz to mogę odszukać ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza