Horus napisał(a):
nie łżyj...
Horus napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
straszyć ( bardzo tania obrona) , coś na styl „straszenia wiewiórkę orzechami”
ja straszę ?...ja kiedyś ostrzegałem twojego padniętego koleżkę ;D
zawsze ostrzegałem a kiedy nie posłuchał skończył jak skończył ...;D
ale czy to nie ty straszyłeś mnie tu ''kancelarią ''?
przypomnieć ?
;D
zaraz to mogę odszukać ...
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
przypomnieć ?
;D
Rzeczywiście jesteś częściowo ograniczony w rozumowaniu wpisów ,
odróżniaj straszenie z informacją , napiszę w bardziej prosty sposób , może zrozumiesz ……
PORADA PRAWNA , mówi ci to coś ???
przecież nie jestem Horusem wszystkowiedzącym …………
szybko typującym podejrzanego …………… w sprawach włamań……
Juruś, nie strasz nie strasz bo pampersa będziesz musiał zmieniać :) kilka dni temu były wyzywania Garia Was od bękartów i co? po paru dniach Gario oskubany na 100 tyś. :)
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
nie łżyj...
Podawali twój adres? Pewnie „podchwycili” temat. Ale im nie wolno. Takie rzeczy to tylko tobie dozwolone są… oo takie luźne januszowe myśli :D
Więc cichosza… bo jasiu na milicje pójdzie :D
nie kozakuj a jak masz się za takiego to podaj tu swoje nazwisko i adres ...''cfaniaczku'' ;D
nie myślałem że jesteś -jak to do mnie pisałeś'' ? ;D -tępa dzida...
gdzie kiedykolwiek wspomniałem tu o kimś z imienia ,nazwiska czy podałem adres?
ja wiem co piszę ...ja wiem co mogę a czego nie ...
Dopisane 14.10.2022r. o godz. 20:34:~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
przypomnieć ?
;D
Rzeczywiście jesteś częściowo ograniczony w rozumowaniu wpisów ,
odróżniaj straszenie z informacją , napiszę w bardziej prosty sposób , może zrozumiesz ……
PORADA PRAWNA , mówi ci to coś ???
przecież nie jestem Horusem wszystkowiedzącym …………
szybko typującym podejrzanego …………… w sprawach włamań……
Juruś, nie strasz nie strasz bo pampersa będziesz musiał zmieniać :) kilka dni temu były wyzywania Garia Was od bękartów i co? po paru dniach Gario oskubany na 100 tyś. :)
''przypadek ?...nie sądzę ..'' ;D