~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.
chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
straszyć ( bardzo tania obrona) , coś na styl „straszenia wiewiórkę orzechami”
ja straszę ?...ja kiedyś ostrzegałem twojego padniętego koleżkę ;D
zawsze ostrzegałem a kiedy nie posłuchał skończył jak skończył ...;D
ale czy to nie ty straszyłeś mnie tu ''kancelarią ''?
przypomnieć ?
;D
zaraz to mogę odszukać ...
Rzeczywiście jesteś częściowo ograniczony w rozumowaniu wpisów ,
odróżniaj straszenie z informacją , napiszę w bardziej prosty sposób , może zrozumiesz ……
PORADA PRAWNA , mówi ci to coś ???
przecież nie jestem Horusem wszystkowiedzącym …………
szybko typującym podejrzanego …………… w sprawach włamań……
Juruś, nie strasz nie strasz bo pampersa będziesz musiał zmieniać :) kilka dni temu były wyzywania Garia Was od bękartów i co? po paru dniach Gario oskubany na 100 tyś. :)
Horus napisał(a): no to trzeba było zasięgać porady prawnej przed tym swoim idio.ty.cznym wpisem a nie po nim ...
przecież nie raz ci pisałem byś studził emocje a tak wyszedłeś na ''wiewiórkę straszącą orzechami ''
pamiętasz?...ten post zostawiam z datą być miał pełny wgląd kto i kiedy straszył ...
20886
Jurko61 15 min. temu 18.08
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał
i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja
to jak ?...czujesz się ośmieszony?
Jak mi odpowiesz czy to jest twój DOM , który od podstaw zrobiłeś , czy lekko zamieniłeś się w ogrodnika
przesadzając …………
Horus napisał(a): kolejny ''odlot'' mkkacza tym razem w Puławach....to my jesteśmy „Solidarnością”, a opozycja jest jak PZPR...
facetowi znowu coś się pomieszało ...przecież dzisiaj to piSS jest jak PZPR...;D
~~J23 napisał(a): Tyle, że PZPR dbało o polskie górnictwo. Obecnie pomimo kryzysu węglowego czy słyszałeś , żeby przedstawiono program naprawczy dla kopalni ?
Fakt, Morawiecki świetnie się spisuje w roli jaką kiedyś pełnił Urban ( cytując Kwacha), sprawy gospodarcze załatwiają w podobny sposób - gospodarka centralnie sterowana. Czy ktoś pamięta jak to się skończyło ?