Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Ultramarynowa Kalia niezalogowany
14 października 2022r. o 23:40
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Jurko61 napisał(a): Jurko starość i zapomniałem się zalogować. Lucjan nie odpisuj tym szczekającym kundlom i gnojom.

chyba sam w to nie wierzysz co napisałeś , nie konfabuluj , wiem nazywa się to „strach”,
rano jeszcze nie mogłeś z radości się opanować o porażce Zybertowicza , a tu nagle zaczynasz ipeenkiem
straszyć ( bardzo tania obrona) , coś na styl „straszenia wiewiórkę orzechami”

ja straszę ?...ja kiedyś ostrzegałem twojego padniętego koleżkę ;D
zawsze ostrzegałem a kiedy nie posłuchał skończył jak skończył ...;D
ale czy to nie ty straszyłeś mnie tu ''kancelarią ''?
przypomnieć ?
;D
zaraz to mogę odszukać ...

Rzeczywiście jesteś częściowo ograniczony w rozumowaniu wpisów ,
odróżniaj straszenie z informacją , napiszę w bardziej prosty sposób , może zrozumiesz ……
PORADA PRAWNA , mówi ci to coś ???
przecież nie jestem Horusem wszystkowiedzącym …………
szybko typującym podejrzanego …………… w sprawach włamań……

Juruś, nie strasz nie strasz bo pampersa będziesz musiał zmieniać :) kilka dni temu były wyzywania Garia Was od bękartów i co? po paru dniach Gario oskubany na 100 tyś. :)

Horus napisał(a): no to trzeba było zasięgać porady prawnej przed tym swoim idio.ty.cznym wpisem a nie po nim ...
przecież nie raz ci pisałem byś studził emocje a tak wyszedłeś na ''wiewiórkę straszącą orzechami ''
pamiętasz?...ten post zostawiam z datą być miał pełny wgląd kto i kiedy straszył ...

20886
Jurko61 15 min. temu 18.08
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał
i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja

to jak ?...czujesz się ośmieszony?

Jak mi odpowiesz czy to jest twój DOM , który od podstaw zrobiłeś , czy lekko zamieniłeś się w ogrodnika
przesadzając …………
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Svetlanaqfq niezalogowany
15 października 2022r. o 2:11
urenrjrjkvnm
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2022r. o 6:35
kolejny ''odlot'' mkkacza tym razem w Puławach....to my jesteśmy „Solidarnością”, a opozycja jest jak PZPR...

facetowi znowu coś się pomieszało ...przecież dzisiaj to piSS jest jak PZPR...;D
~~J23 niezalogowany
15 października 2022r. o 6:43
Tyle, że PZPR dbało o polskie górnictwo. Obecnie pomimo kryzysu węglowego czy słyszałeś , żeby przedstawiono program naprawczy dla kopalni ?
Fakt, Morawiecki świetnie się spisuje w roli jaką kiedyś pełnił Urban ( cytując Kwacha), sprawy gospodarcze załatwiają w podobny sposób - gospodarka centralnie sterowana. Czy ktoś pamięta jak to się skończyło ?
~~Kruczoczarny Łubinnik niezalogowany
15 października 2022r. o 6:46
Horus napisał(a): kolejny ''odlot'' mkkacza tym razem w Puławach....to my jesteśmy „Solidarnością”, a opozycja jest jak PZPR...

facetowi znowu coś się pomieszało ...przecież dzisiaj to piSS jest jak PZPR...;D

Powinieneś popierać jako komuch z dziada , pradziada , PZPR to twoja kolebka
22258
#Horus nieaktywny
15 października 2022r. o 6:55
~~J23 napisał(a): Tyle, że PZPR dbało o polskie górnictwo. Obecnie pomimo kryzysu węglowego czy słyszałeś , żeby przedstawiono program naprawczy dla kopalni ?
Fakt, Morawiecki świetnie się spisuje w roli jaką kiedyś pełnił Urban ( cytując Kwacha), sprawy gospodarcze załatwiają w podobny sposób - gospodarka centralnie sterowana. Czy ktoś pamięta jak to się skończyło ?

centralizacja czegokolwiek nigdy i nigdzie się nie sprawdziła...
to pierwszy krok do tego by powstawały kliki a to skutkuje zawsze zachowaniami korupcjogennymi ...
namacalny wręcz przykład to to co obecnie dzieje się w tym kraju...
dzisiaj odnośnie kopalni nie istnieje żaden program naprawczy...
niedawno mówił o tym nawet związkowiec Jedwabny...
20886
#Jurko61 nieaktywny
15 października 2022r. o 9:13

~~Jurko61 43 min. temu
Kupić działkę na terenie wybranym do budowy elektrowni atomowej. Daniel brudna pała ,to dziecko szczęścia urodzone w niedzielę...
Normalnie złotym członem robiony. Taaakie ma facet szczęście

dzień dobry Januszku , nie wiesz przypadkiem kogo to dzieło …… , a może ja już w śnie piszę???
najbardziej rozśmiesza mnie tekst i wulgaryzm
~~Zdrajca kaczor niezalogowany
15 października 2022r. o 9:26
Pisowce to niekompetentne kur-y w każdej dziedzinie! Polska zbankrutowała. Jestem załamany!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza