Horus napisał - "ty pieprzony łgarzu ...
ja ''impulsywny''? ;D
nawet tu w tak prozaicznej sprawie jak papierosy łżesz bo u twojego koleżki nie pali się papierosów ...
a co to miało mnie tak zdenerwować że ''podskoczyłem''?...;D
to raczej on się ''zagotował'' kiedy to powiedziałem że te podstawki ceramiczne to dla mnie badziewie...;D
bo tak jest...nie lubię ceramiki i nigdy jej nie lubiłem...
teraz to opisujesz?...dlaczego o tym wcześniej nie pisałeś fantasto? ;D
tak ...wyszedłem z tego całego potkania bo nie lubię przebywać w towarzystwie zakłamańców i wazeliniarzy...
piszesz że szybko wyszedłem?...jeszcze łgarzu napisz że uciekłem...;D
ale skoro wracasz do tamtego spotkania to chyba czas by odświeżyć temat jaki założyłeś o swoim fałszywym koledze...;D"
Odpowiem tobie w podobny sposób , ty pieprzony łgarzu ... gdzie napisałem że paliłeś , zapalniczka i papierosy trzymałeś w ręce , kładłeś na stole , i tak w kółko .
Pisze co widziałem , ty w swoim stylu robisz z siebie niewiniątko , pieprzony hipokryto .
Swoje zachowanie w stosunku do gospodarza opisałeś sam , nic dodać nic ująć .
Dopisane 18.10.2022r. o godz. 10:39:
~~Ołowianoniebieska Robinia napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawe napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): oho...''horusy'' tu piszą ...;D
coś o wytartych gajerkach i adidaskach...
postrasz ich Lucuś Policją ...;D
A był już na tej policji co się tak odgrażał przecież to ciebie straszył ?
nic nie pisze na ten temat bo chyba po raz wtóry poniosło go i teraz mu głupio się przyznać ...
ale jak tylko dostanę wezwanie to tu o tym napiszę ...;D
Przecież ta łajza nigdzie nie była bo by go wyśmiali i pogonili .
Ta łajza miała powiadomić Policję że Horus ma podejrzanych , jak się okazało że Policja jest na tropie ma inne podejrzenia , ta łajza uznała że podłość Horusa w oczernianiu nie zna granic .
Zrozumiałeś ŁAJZO do potęgi .