Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
17 października 2022r. o 20:42
oho...''horusy'' tu piszą ...;D
coś o wytartych gajerkach i adidaskach...
postrasz ich Lucuś Policją ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciekawe niezalogowany
17 października 2022r. o 20:54
Horus napisał(a): oho...''horusy'' tu piszą ...;D

A był już na tej policji co się tak odgrażał przecież to ciebie straszył ?
22258
#Horus nieaktywny
17 października 2022r. o 21:02
14240
M21W2 2 godz. 42 min. temu
~~Antek Szeląg napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):

Sześć lat drą tu z ciebie Łacha a ty się nie poddajesz tylko dalej się odgryzasz ,a czy ty się kiedyś zastanowiłeś ile był byś zdrowszy gdybyś się tu nie udzielał ?

Antoś ja się tu bawię , śmiech z takich jak ty i Horus to samo zdrowie .
Bardziej martw się o siebie i bardzo impulsywnego Horusa .
Widziałem jak dyskutując z Panem M zagryzał wargi , papierosy i zapalniczka jak z nerwów podskoczył wypadły mu z ręki , o mało nie wylał swojej wody z puszki .
Wyszedł ze spotkania bardzo szybko , nerwy nie wytrzymały , zepsuł całe spotkanie , wyszedłem tuż za nim .

ty pieprzony łgarzu ...
ja ''impulsywny''? ;D
nawet tu w tak prozaicznej sprawie jak papierosy łżesz bo u twojego koleżki nie pali się papierosów ...
a co to miało mnie tak zdenerwować że ''podskoczyłem''?...;D
to raczej on się ''zagotował'' kiedy to powiedziałem że te podstawki ceramiczne to dla mnie badziewie...;D
bo tak jest...nie lubię ceramiki i nigdy jej nie lubiłem...
teraz to opisujesz?...dlaczego o tym wcześniej nie pisałeś fantasto? ;D
tak ...wyszedłem z tego całego potkania bo nie lubię przebywać w towarzystwie zakłamańców i wazeliniarzy...
piszesz że szybko wyszedłem?...jeszcze łgarzu napisz że uciekłem...;D

ale skoro wracasz do tamtego spotkania to chyba czas by odświeżyć temat jaki założyłeś o swoim fałszywym koledze...;D
~~Odsunąć pis od władzy niezalogowany
17 października 2022r. o 21:06
Inflacja propagandowa to 20% realna inflacja 200%. Dlug poza budzetem 440 milirdow, złotowka szoruje po dnie, rekordowe podwyzki, wzrosg kosztów pracownika, brak środków unijnych, a pisowce sie dopuero rozkręcają. Standuper nieuk w NBP, oszust premierem, kowalski, czarnek ministrami (o zgrozo)!
Do tego społeczeństwo rozbite nienawiścią, zniszczone chrześcijaństwo, mniejszości bojące się wyjść z domu. Zniszczone Polskie Radio, osłabiona pozycja międzynarodowa, zniszczone wyższe szkolnictwo, Spółki skarbu Państwa zagrabione do takiego stopnia, że właściwie po to swtożyli te studia, by rozdawać dyplomy MBA niezbędne do zasiadania w radach nadzorczych, co miało być ochroną przed takimi jak oni. Zniszczona przyroda, od lasów po Odrę. Właściwie wszędzie destrukcja, a nic nie zbudowali. Nawet patriotyzm oddany został w ręce faszystów pokroju bandyty Bąkiewicza i wstyd mieć dziś mieć orzełka na koszulce.
PiSSowce tyle mają wspólnego z chrześcijaństwem, że chętnie by na krzyżu powiesili każdego, z kim im nie po drodze. Demony i deb.ile, antypolscy bandyci, zdrajcy Polski ! A na ich czele mlaskacz który bredzi i szmacierewicz rusku szpieg z Orłem Białym! Je.b.ac Pis będziecie siedzieć!
22258
#Horus nieaktywny
17 października 2022r. o 21:07
~~Ciekawe napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): oho...''horusy'' tu piszą ...;D

nic nie pisze na ten temat bo chyba po raz wtóry poniosło go i teraz mu głupio się przyznać ...
ale jak tylko dostanę wezwanie to tu o tym napiszę ...;D

18442
PIS-PO-PRL
17 października 2022r. o 21:18
Horus napisał(a): ja ''impulsywny''?

:D

;)

PIS=PO=PRL
~~Ołowianoniebieska Robinia niezalogowany
17 października 2022r. o 21:19
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciekawe napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): oho...''horusy'' tu piszą ...;D

nic nie pisze na ten temat bo chyba po raz wtóry poniosło go i teraz mu głupio się przyznać ...
ale jak tylko dostanę wezwanie to tu o tym napiszę ...;D

Przecież ta łajza nigdzie nie była bo by go wyśmiali i pogonili .
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
17 października 2022r. o 23:20
Rządam reparscji od pisu za doprowadzenie do katastrofy Państwa Polskiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza