~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
~~bern napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
Z takimi poglądami to głosuj tylko na pisdzielców. Oni potrzebują takich ........
~~bern napisał(a):Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
Z takimi poglądami to głosuj tylko na pisdzielców. Oni potrzebują takich ........
A co było za Tuska ? Polak jako europejski niewolnik ?
5zł/godz. i wyprzedaż wrogom narodowego majątku
,,Jeszcze Polska nie zginęła"
~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bern napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
Ale przy PISniętych zginąć musi chyba , że prędzej pogonimy dziadów w PISdu :)
~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bern napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
Po politechnice 5zł/ godz ., gdzie tak zarabiałeś ?
~~skorn napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bern napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Eee napisał(a): Co oni myślą, że jak ja będę nędzarzem i popychadłem przez wszystkich w UE to zagłosuję na PO? Niedoczekanie.
Po politechnice 5zł/ godz ., gdzie tak zarabiałeś ?
A co On wykładał na politechnice? płytki po 5 zeta na godzinę ? :)